Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. augusta 2020, 14:21
Čas čítania 0:59
Viktor Kniš

Monika Beňová si tehotenstvo pochvaľuje: Neviem či to nezopakujem zase o rok

OSOBNOSTI MONIKA BEŇOVÁ
Uložiť Uložené

52-ročná členka strany Smer bude druhýkrát matkou, teraz však prezradila, že je toto obdobie pre ňu tak nádherné, že by si ho pokojne zopakovala hneď budúci rok.

Monika Beňová v posledných týždňoch plní titulky médií po tom, čo v 6. mesiaci tehotenstva oznámila verejnosti šťastnú správu, a to aj napriek mierne vyššiemu veku. Ani ten však nebráni tomu, aby sa požehnanému obdobiu tešila a podľa vlastných slov si ho aj veľmi užíva. V stredajšom Teleráne prezradila, že je od marca doma, udržuje sa v pokoji a naznačila, že všetko ide tak hladko, že o by si to pokojne ešte čo najskôr zopakovala. 

„Veľmi si užívam toto tehotenstvo. Neviem či to nezopakujem zase o rok,“ povedala Monika Beňová v rannej šou TV Markíza. Jej slová boli, samozrejme, myslené skôr ako vtip na dokreslenie situácie. 

Monika Beňová čaká dievča, chce jej dať meno Lea. Podľa jej slov si priala dcéru, pretože jej chce odovzdať svoje ženské skúsenosti. 

Odporúčané
Ak sa N. Bödör vo väzbe zlomí, Fico môže mať veľký problém, pozná jeho najslabšie miesto. Tieto prepojenia to naznačujú Ak sa N. Bödör vo väzbe zlomí, Fico môže mať veľký problém, pozná jeho najslabšie miesto. Tieto prepojenia to naznačujú 24. augusta 2020, 17:06

Europoslankyňa za Smer-SD a pravdepodobne najhlasnejšia kritička Roberta Fica ako predsedu sa pochválila na sociálnej sieti radostnou správou ešte v polovici júla.

„Čakáme dieťatko, dcérku, som v 6.mesiaci a cítim sa naozaj fantasticky. Tehotenstvo považujem za veľmi krásne a šťastné a zároveň veľmi osobné a intimne obdobie v živote ženy. Aj preto sme si to chceli užívať čo najdlhšie bez pozornosti médií,“ napísala Beňová na Facebooku.

Nedávno pre Denník N prezradila, že sa o jej tehotenstve novinári z bulváru dozvedeli vďaka komerčnej firme, ktorá jej robila genetické testy. „Bolo to v čase, keď mi jedna spoločnosť na Slovensku zabezpečovala genetické testy, ktoré sa v tehotenstve robia. Vtedy sa to dozvedeli aj bulvárni novinári.“ 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Beňová (@monicabenova),

Domov
Zdieľať
Diskusia