Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
2. augusta 2020, 12:29
Čas čítania 1:03
Viktor Kniš

6ix9ine je oficiálne slobodný, na Instagram sa však nevrátil. Kde sa stratil?

OSOBNOSTI 6IX9INE
Uložiť Uložené

Podľa jeho právnika je už oficiálne voľný a pracovníci federálnej väznice mu zložili monitorovací náramok. Aj keď už je jeho účet na Instagrame dohľadateľný, zatiaľ na ňom aktívny nie je.

Tekashi je od soboty oficiálne slobodným človekom. Vo väzení bol od novembra 2018 do apríla 2020, zvyšok trestu do včerajšieho dňa si odsedel so sledovacím náramkom na nohe. Oproti pôvodnému odhadovanému 47-ročnému trestu tak ide o výrazné skrátenie, ktoré sa mu podarilo dohodnúť výmenou za udanie celého nebezpečného gangu Nine Trey. 

6ix9ine si v polovici júla kvôli vlastnej bezpečnosti zrušil instagramový účet, pričom jeho právnik už vysvetlil, že išlo o jeden z bezpečnostných krokov, aby neodhalil Tekashiho polohu.

„Domáce väzenie skončí 31. júla, preto sme sa z dôvodu obozretnosti rozhodli, že by si mal Tekashi deaktivovať všetky svoje účty na sociálnych sieťach a udržiavať všetko v súkromí. Kým domáce väzenie nedokončí, ubezpečíme sa, že neunikne žiadna informácia, na základe ktorej by členovia gangov zistili jeho polohu alebo čokoľvek iné, čo by mohlo slúžiť na zlý umýsel,“ vysvetlil právnik Lance Lazzaro pre Complex. Zároveň sme sa dozvedeli, že ho čaká sťahovanie na nové miesto.

Odporúčané
Kúpil si 5 nepriestrelných SUV a sám sa čuduje, že je ešte nažive. Ako Tekashi 6ix9ine takmer tromfol Eminema? Kúpil si 5 nepriestrelných SUV a sám sa čuduje, že je ešte nažive. Ako Tekashi 6ix9ine takmer tromfol Eminema? 29. júla 2020, 9:36

Aj keď je už v súčasnosti Tekashiho účet na Instagrame dohľadateľný, nemá na ňom profilovú fotku ani žiadne príspevky, dostupné sú len dve IGTV videá. Pôvodne fanúšikovia očakávali, že prvé drzé výstrelky prídu bezprostredne po prepustení, podľa právnika Lance Lazzara si však budú musieť počkať. Advokát odhaduje, že sa dúhový Daniel na Instagram vráti najneskôr do 7 dní, informuje PageSix.

Počas najbližších piatich rokov bude Tekashiho kontrolovať probačný úrad a odkrútiť si úspešný raper musí aj 300 hodín verejnoprospešných prác. 

Zároveň by sme sa už počas augusta mali dočkať jeho ďalšieho sólového projektu, viac informácií však zatiaľ nezverejnil. V septembri môžu fanúšikovia očakávať avizovaný online koncert prostredníctvom komerčnej streamovacej služby, ktorá údajne zaplatila za jedno vystúpenie astronomických 5 miliónov dolárov. 

Domov
Zdieľať
Diskusia