Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. júla 2020, 7:32
Čas čítania 0:52
Viktor Kniš

Igor Matovič: Nebojte, raz sa zase dožijete svojho premiérka, ktorý vás bude s jamôčkami v líčkach okrádať o miliardy

NEWS IGOR MATOVIČ
Uložiť Uložené

Premiér si večer po stretnutí v Európskom parlamente neodpustil ešte jednu fotku a poznámku na adresu Petra Pellegriniho.

V rovnaký deň, ako sa zistilo, že diplomovka Igora Matoviča je pravdepodobne kompilát skopírovaný z dvoch iných prác, nám si premier ešte o desiatej večer zo situácie uťahoval. 

Konkrétne naznačil, že keď raz na poste predsedu vlády skončí, nahradí ho Peter Pellegrini zo strany Hlas - sociálna demokracia.  „Pre tých, čo im nič dobré nie je - len sa nebojte, raz sa zase dožijete svojho premiérka, ktorý vás bude s jamôčkami v líčkach okrádať o miliardy,“ písal premiér na Facebooku. 

Odporúčané
Reakcie na Matovičovu diplomovku: „Je to strašná hanba," či „Odstúpte". Premiér sa rezignovať nechystá Reakcie na Matovičovu diplomovku: „Je to strašná hanba," či „Odstúpte". Premiér sa rezignovať nechystá 16. júla 2020, 17:34

Po zisteniach o tom, že diplomová práca Igora Matoviča je plagiát, prišiel obratom status samotného premiéra. Dal mu nadpis „Priznanie“ a na svoju obhajobu použil argument, že štúdiu sa v posledných 2 rokoch veľmi nevenoval, lebo sa mu darilo v biznise. 

„Na tie dva roky vôbec nie som hrdý. Nechodil som na prednášky a na cvikách som bol často duchom neprítomný, či mysľou v mojej firme. Či som zvykol odpisovať? Zvykol. Často? Keď som sa nestihol naučiť, tak určite, ak sa dalo. Bolo to správne? Nebolo,“ píše Matovič.

Igor Matovič podľa vlastných slov odstúpi až vtedy, keď splní všetko, čo voličom sľúbil pred februárovými voľbami, časový interval nešpecifikoval. „Či by som kvôli tomu mal o titul prísť? Zrejme áno ... a koniec-koncov takú zmenu zákona som si u pána ministra školstva a pani ministerky spravodlivosti objednal. Či kvôli tomu odstúpim? Odstúpim. Hneď, ako splním všetko, čo som ľuďom pred voľbami sľúbil.“

 

Domov
Zdieľať
Diskusia