Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. júla 2020, 21:39
Čas čítania 0:48
Adam Novosad

Dvojica v popradskom parku zavraždila staršieho muža. Škrtili ho tak dlho, až prestal dýchať

NEWS SLOVENSKO VRAŽDA
Uložiť Uložené

Obaja už boli policajným vyšetrovateľom obvinení z obzvlášť závažného zločinu vraždy.

Podnapitá dvojica v utorok večer v popradskom parku zavraždila staršieho muža. O tomto ohavnom zločine informovala policajná facebooková stránka v Prešovskom kraji, podľa ktorej policajti podozrivých rýchlo vypátrali, zadržali a momentálne už čelia obvineniu z obzvlášť závažného zločinu vraždy.

Vo večerných hodinách vraj trojica spoločne popíjala v parku na Dostojovského ulici v Poprade, ale spoločne strávený večer sa nakoniec skončil tragicky. Popíjanie vyvrcholilo do fyzickej potýčky, pričom na jednej strane stál 57-ročný Viliam a na tej druhej zase 36-ročná Marianna a 38-ročný Roman. 

 

ZADRŽANÍ UŽ ČELIA OBVINENIU Z VRAŽDY Vyšetrovateľ Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove obvinil 38 ročného...

Posted by Polícia SR - Prešovský kraj on Thursday, July 16, 2020

Aj keď nie je jasné, prečo sa trojica začala hádať, verbálne napádať a napokon na seba zaútočili aj fyzicky, policajti našli Viliama so stopami po škrtení a rozsiahlymi zraneniami po celom tele.

Marianna spoločne s Romanom ho v priebehu útoku mali strčiť natoľko, že stratil rovnováhu a spadol na zem. Doudieraný muž sa škrteniu nedokázal brániť, a tak dvojica zovretie nepovolila a uškrtila ho na smrť.

Odporúčané
Vo svete koronavírus, na Slovensku plagiátorstvo. Na Matovičovu diplomovku už internet reaguje vtipnými memes Vo svete koronavírus, na Slovensku plagiátorstvo. Na Matovičovu diplomovku už internet reaguje vtipnými memes 16. júla 2020, 16:25

V tomto prípade kriminalisti z Krajského riaditeľstva policajného zboru v Prešove obidvoch obvinili z obzvlášť závažného zločinu vraždy, za čo by po preukázaní viny mohli skončiť vo väzení až na 20 rokov. Momentálne vyšetrovateľ navrhol, aby boli obaja vzatí do väzby, zatiaľ čo bude pokračovať vyšetrovanie okolností tohto činu.

Domov
Zdieľať
Diskusia