Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. júla 2020, 12:08
Čas čítania 0:53
Adam Novosad

Slovák cestou na dovolenku v Chorvátsku havaroval. Jazdil s 1,4 promile, aj keď mal v aute dve deti

NEWS ALKOHOL CHORVÁTSKO DOVOLENKA
Uložiť Uložené

Šoférovi pomohli slovenskí policajti, ktorí v lete tradične asistujú dovolenkárom v Chorvátsku.

Zatiaľ čo väčšina Slovákov v súčasnosti uvažuje, kde bude tráviť dovolenku, pretože výlet za hranice domoviny nevyzerá ako najbezpečnejšia možnosť, jeden Slovák neváhal, zobral celú rodinu aj s dvomi deťmi do auta a vybral sa do Chorvátska.

Namiesto toho, aby o niekoľko hodín ležal na pláži a užíval si slnečné lúče, havaroval pár kilometrov za Záhrebom. Chorvátski policajti si na Slováka za volantom okamžite posvietili. Muž musel podstúpiť dychovú skúšku, pri ktorej mu v dychu bolo zistené 1,4 promile alkoholu.

 

PRVÝ "CHORVÁTSKY" PRÍPAD SLOVENSKÝCH POLICAJTOV: OPITÝ SLOVÁK S DVOMA DEŤMI V AUTE Každý rok chodia slovenskí policajti...

Posted by Polícia Slovenskej republiky on Friday, July 10, 2020 

Policajti ho preto predviedli na stanicu, kde mu už asistovali aj slovenskí policajti vyslaní do Chorvátska v rámci tradičnej misie počas letnej dovolenkovej sezóny.

Opitý Slovák mal šťastie, pretože sa pri nehode nikto nezranil, ale rozum sa zastavuje najmä preto, že muž v aute viezol posádku s dvomi maloletými deťmi.

Odporúčané
Mali sme anektovať Korfu na celé leto a lietali by sme tam na dovolenky z Bratislavy, vyhlásil Igor Matovič Mali sme anektovať Korfu na celé leto a lietali by sme tam na dovolenky z Bratislavy, vyhlásil Igor Matovič 10. júla 2020, 11:10

Chorvátski policajti mu za nehodu vytýčili pokutu vo výške 6 000 Kn, čo je takmer 800 eur a zaplatiť musel aj trovy konania vo výške okolo 40 eur. Za jazdu pod vplyvom alkoholu mu navyše udelili zákaz viesť motorové vozidlá na území Chorvátska.

Domov
Zdieľať
Diskusia