Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je sponzorovaný obsah spoločnosti HOPIN.
17. júna 2020, 8:38
Čas čítania 0:48
Sponzorovaný obsah

Ponáhľaš sa? Vezmi si Hopin a vyhraj darčeky od slovenských firiem

TECH
Uložiť Uložené

S Hopinom zoženieš odvoz už do niekoľkých desiatok sekúnd, sú jednotkou v bezpečnosti a v špeciálnom kampaňovom taxíku vozia darčeky pre cestujúcich. Musíš však mať aspoň trochu šťastia.

Slovenská taxi appka sa vracia na bratislavské cesty, riadi sa heslom – bezpečnosť na prvom mieste a cestujúcim dáva možnosť získať atraktívne ceny. V priemere ti bude stačiť 25 sekúnd na to, aby si našiel svojho vodiča, ktorý po teba príde najkratšou cestou. Ak budeš mať aspoň trochu šťastia, počas jazdy môžeš získať darček od niektorej z obľúbených slovenských značiek.

Špeciálny taxík nájdeš v aplikácii označený pinom s motívom darčeka. Vyhrať môžeš tenisky podľa vlastného výberu od TIKOKI, sadu ponožiek a rúška od Fusakle, voucher do La Putika, tresku exkluziv od Ryba Žilina a od HOPINu kredit na jazdy. A to nie je všetko...

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa HOPIN TAXI (@hopintaxi_sk),

V súčasnosti sa môžeš s Hopinom zviesť oveľa lacnejšie, bezpečnú prepravu chcú sprístupniť čo najväčšiemu počtu ľudí. Dočasne znížili ceny na 0,34 eur za kilometer. Vodiči spĺňajú všetky hygienické odporúčania aj v čase uvoľňovania opatrení, taxík sa tak stáva oveľa bezpečnejším a zároveň finančne dostupným dopravným prostriedkom.

Popri všetkom, čo môžeš získať priamo v taxíku si Hopin pripravil pre svojich sledovateľov aj extra súťaže na sociálnych sieťach spolu s našou moderátorkou Barborkou Bakošovou a instagramovým zabávačom Fero Joke. Sleduj ich preto na Facebooku a Instagrame a nepremeškaj skvelé ceny.  

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa HOPIN TAXI (@hopintaxi_sk),

Domov
Zdieľať
Diskusia