Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je sponzorovaný obsah spoločnosti Tatra banka.
23. júna 2020, 17:49
Čas čítania 1:05
Sponzorovaný obsah

Bejby Blue – prvá digitálna osobnosť na Slovensku. Ukáže ti, ako si začať plniť svoje sny

REFRESHER
Uložiť Uložené

Síce nepochádza z nášho sveta, veľmi rýchlo sa však prispôsobila a je na nerozoznanie od mnohých iných populárnych osobností, ktoré bežne nestretneš.

Bejby Blue si podmanila slovenský internet účasťou v Dalybovom videoklipe 4eva, ktorý prekonal šesťcifernú hranicu pozretí na YouTube za pár dní. Aj ona je tak jasným dôkazom, že sa dnešný svet presunul na digitálne platformy, kde ti stačí mať jasnú víziu a môžeš byť doslova kým chceš. Zároveň žijeme dobu globalizácie, kedy  sa aj Slovák môže len s pripojením na internet presadiť na celom svete. 

Dôkazom sú youtuberi, ale aj hudobníci, umelci, fotografi a každý, kto nevidí neexistujúce bariéry v svojej kreatívnej činnosti. 

Bejby Blue stvorila dnešná digitalna doba. Doba, ktorá poskytuje neobmedzené možnosti pre každého, kto sa nebojí ukázať v tomto digitálnom svete. Prostredníctvom seba a svojej cesty chce ukázať mladým, že neobmedzené možnosti nie sú len frázou, ale skutočnosťou. Len za pár týždňov sa s ňou dokázali stotožniť mnohí, stačilo im pri tom počuť jej čarovný hlas a muzikálne schopnosti.

Presne tak ako ona, aj ty si môžeš plniť svoje sny a mapovať svoju cestu na sociálnych sieťach. Ak s tým budeš potrebovať pomôcť, Bejby Blue je tu pre každého mladého človeka, aby ukázala, že limity neexistujú.

Prichádza prvá digitálna influencerka. Zoznám sa, toto je Bejby Blue
Zdroj: instagram/bejby.blue

Prvá digitálna osobnosť na Slovensku od Tatra banky, Bejby Blue, odštartovala svoju cestu za neobmedzenými možnosťami účasťou v Dalybovom klipe 4eva a stáva sa aj tvárou novej študentskej kampane Tatra banky. Jej prvým odporúčaním, ako sa stať súčasťou digitálneho sveta, je otvoriť si Študentský účet pre digitálne osobnosti v Tatra banke, ku ktorému aj tento rok získa každý 30 eur.

Navyše okrem peňazí môžeš vyhrať aj skvelé ceny z budúcnosti, ako napríklad iPhone 12, ktorý bude tvoj hneď, ako ho Apple predstaví a vydá. Všetky info o Bejby Blue a Študentskom účte nájdeš na tatraacademy.sk.

 
 
 
View this post on Instagram

⚡ Styling: @dalybhahacrew Foto: @rolandwranik : @queens

A post shared by Bejby blue (@bejby.blue) on

Domov
Zdieľať
Diskusia