Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je sponzorovaný obsah spoločnosti LIDL.
15. júna 2020, 13:42
Čas čítania 1:57
Sponzorovaný obsah

Lidl Slovenská republika ponúka stabilnú prácu. Čaká ťa pracovný pomer na dobu neurčitú a zmluvne garantovaný rast platu

ZAUJÍMAVOSTI LIDL SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Ak chceš aj v tomto náročnom období stabilnú prácu v tíme plnom ambicióznych ľudí, Lidl Slovenská republika môže byť ideálnou voľbou. Zamestnancov počas pandémie neprepúšťali, práve naopak.

Pandémia poriadne otriasla pracovným trhom, nájdu sa však aj odvetvia, ktoré kvôli nej vytvorili obrovské množstvo pracovných pozícii. V súčasnosti nie je pre pracujúceho človeka nič vzácnejšie ako stabilný zamestnávateľ, u ktorého zároveň majú možnosť rozvíjať svoje schopnosti. Práve Lidl Slovenská republika aj v tejto situácii ponúka prácu na rôzne pracovné úväzky. 

Ak hľadáš stabilitu, určite ťa poteší, že okamžite pri nástupe zaručuje Lidl Slovenská republika pracovný pomer na dobu neurčitú. Gastrolístky nad rámec zákonného minima a benefity spojené s relaxom mimo pracovných dní ocení určite každý. 

Pracovné miesta budú stále pribúdať, Lidl na Slovensku chystá otvoriť ďalšie predajne vo väčších aj menších mestách, bude sa viac zameriavať na regióny a taktiež bude rozširovať logistické centrum v Seredi, kde bude opäť o niečo viac práce. 

Garancia rastu platu

Inzeráty a pracovné zmluvy neobsahujú zbytočné hviezdičky pri odvážnych ponukách, ktoré odkazujú na drobné písmo, kde by priamo vyvracali a určovali nevýhodné podmienky. Všetko, čo Lidl Slovenská republika komunikuje, neobsahuje žiadne ďalšie „ale.“

Práve naopak, v pracovnej zmluve garantujú nárast mzdy. V prípade, že budeš ambiciózny a budeš k výkonu práce pristupovať aktívne, môžeš očakávať aj kariérny postup. Atraktívny je tiež systém benefitov pre zamestnancov a dobrou správou je, že môžeš začať už ako študent strednej školy. 

Absolventi stredných a vysokých škôl sa môžu zapojiť do programov pre Trainee manažéra predajneTrainee regionálneho manažéra. Stačí ti nadšenie pre obchod a chuť učiť sa. Za pár mesiacov z teba spravia profesionála, ktorý bude pripravený odovzdávať svoje skúsenosti aj ďalej.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Lidl Slovenská republika (@lidlsk),

Už počas vysokej školy sa môžeš zapojiť do stážového programu Lidl Insiders, v rámci ktorého ti odborníci z oddelenia, na ktorom sa rozhodneš stážovať, ukážu ako spojiť teóriu s praxou. Pomôžu ti so záverečnou prácou, dostaneš možnosť privyrobiť si a po dokončení výšky budeš mať prácu v stabilnom tíme istú. Ďalšou atraktívnou formou, ako sa môžeš pripraviť na prácu v Lidl Slovenská republika je predmet Retail Academy. Ide o prednášky obohatené o exkurzie a workshopy s expertmi, a to z oblastí HR, komunikácie, administratívy, nákupu, predaja a centrálnych služieb. 

V súčasnej dobe je práve stabilita zamestnania tým, čo na veľa miestach nenájdeš. Viac podrobných informácií a zoznam všetkých voľných pozícií nájdeš na kariera.lidl.sk.

Lidl Slovenská republika od jesene 2016 zvýšil platy v priemere o 40 % pre pozíciu predavačka-pokladníčka a predavač-pokladník. Od marca už zarábajú v priemere viac ako 900 eur.

Milión pre zamestnancov 

V časoch, keď pandémia útočila na všetkých frontoch naraz, mali zamestnanci Lidl Slovenská republika stále veľa práce. Dnes sú však spoločne so zdravotníkmi a záchranármi hrdinami, ktorí situáciu zvládli na jednotku. 

Vďakou im bol nielen potlesk Slovákov na balkónoch. Firma totiž medzi všetkých predavačov či pracovníkov v logistických centrách rozdelila mimoriadnu odmenu v celkovej výške takmer 1 000 000 €, ktorú dostali spolu s marcovou mzdou. „Naši kolegovia v predajniach a logistických centrách robia v týchto dňoch všetko, čo je v ich silách, aby vám umožnili nakúpiť všetko, čo je v dnešnej ťažkej situácii potrebné. Iba vďaka nim stále dokážeme zásobovať Slovensko potravinami,“ odôvodňuje odmenu Lidl. 

Domov
Zdieľať
Diskusia