Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
21. mája 2020, 10:26
Čas čítania 0:40
Viktor Kniš

Dalyb zarobí 40-tisíc eur za deň len vďaka tomu, že je jeho ksicht na titulke magazínu. Počúvaj jeho #Hot16Challenge

HUDBA DALYB HAHA CREW
Uložiť Uložené

Člen Haha Crew prijal výzvu a odrapoval svoju horúcu šestnástku.

 Do #Hot16Challenge sa už zapojila skoro celá slovenská rapová scéna, pridáva sa už aj Dalyb ako reprezentant za celú Haha Crew, ktorú nominoval ešte minulý týždeň Ego. Dalyb neostal svojej povesti nič dlžný a pripravil si charakteristickú a jemu príznačnú reprezent slohu, v ktorej sa narozdiel od mnohých ostatných nesťažuje na pandémiu.

Odporúčané
Ego nechal rapovať dcéru, Rytmus výzvu neprijal. Toto sú najlepšie české a slovenské #Hot16Challenge skladby Ego nechal rapovať dcéru, Rytmus výzvu neprijal. Toto sú najlepšie české a slovenské #Hot16Challenge skladby 17. mája 2020, 14:56

„Môj hot16challenge ti nepovie, kam by si mohol poslať peniaze. Povedzme si pravdu, že vela z vás žiadne peniaze nikam posielať aj tak nebude. Rozhodol som sa, že prispeje na dobrú vec každý jeden fanúšik aj hater už len tým, že si pozrie toto video. Celý zisk z tohoto videa venujem občianskemu združeniu Kukučky, ktoré sa stará o detí z detského domova v Kolárove,“ odkazuje Dalyb.

OZ Kukučky Združenie dlhodobo pomáha deťom z Detského domova v Kolárove pri príprave na ich budúci život mimo detského domova. Činnosť tohoto združenia a všetkých jej členov je dobrovoľná.

Keďže sa už do výzvy na Slovensku zapojil takmer každý raper, Dalyb nominuje svojho blízkeho človeka Miška Pipiška aka Porsche Boya. 

Domov
Zdieľať
Diskusia