Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je PR správa spoločnosti Billa.
5. mája 2020, 14:04
Čas čítania 1:16
Sponzorovaný obsah

Za nákupy v Bille vyhrali auto. Stačilo im k tomu 3-krát kliknúť

GASTRO
Uložiť Uložené

BILLA karta sa stala kľúčom k novému autu.

Až 10 Slovákov sa môže tešiť z novučičkého Volkswagenu T-Roc, ktorý vyhrali vďaka nakupovaniu v obchodoch BILLA a jej vernostnému programu BILLA Bonus

Ten ti obyčajne ponúka trvalo nízke ceny na viac než 1 000 výrobkov v týchto obchodoch označených zelenou cenovkou, 25 % zľavy na vybraný tovar alebo dokonca lacnejšie lístky v sieti kín CINEMAX, ktorá je jedným z externých partnerov programu. V prípade narodenín zas dostaneš 10 % dole z celého nákupu v Bille, výhod je však ešte ďaleko viac.  

Za nákupy v Bille vyhrali auto. Stačilo im platiť Bonus kartou
Zdroj: BILLA.sk

5 mužov a 5 žien sa však tentokrát mohlo potešiť aj z úplne nového automobilu. Stačilo im k tomu nakupovať v Bille a zapojiť sa do nedávnej súťaže „Vyhraj auto za 3 kliky“.

Noví štvorkolesoví pomocníci na každý deň putovali do rodín z Bratislavy, Trnavy, Veľkého Medera, Svidníka či Košíc. 

Stačilo urobiť 3 kliky na webovej stránke www.billa.sk, kde si súťažiaci zaregistrovali číslo svojej BILLA Bonus karty. Prekvapením bolo, že tak urobilo aj vyše 600 zákazníkov starších ako 80 rokov.

Za nákupy v Bille vyhrali auto. Stačilo im platiť Bonus kartou
Zdroj: BILLA
 

„Deviati z výhercov patria medzi dlhoročných členov nášho vernostného programu BILLA Bonus. Pani Mária z Viničného a pán Jaroslav z Bratislavy dokonca už od založenia programu v roku 2009,“ povedala Denisa Pernicová, marketingová riaditeľka spoločnosti BILLA. 

Naznačila tiež, že nejde o zďaleka poslednú súťaž: “Veľmi si vážime priazeň všetkých našich členov. Budeme sa snažiť  udržať si ich vernosť a prinášať im čo najviac výhod.“

Za nákupy v Bille vyhrali auto. Stačilo im platiť Bonus kartou
Zdroj: BILLA

Jeden z výhercov mal obrovské šťastie. Nové auto totiž vyhral práve v čase, kedy si nejaké plánoval kúpiť: „Už dlhšie som sa obzeral po rôznych možnostiach a mal som už aj pár kandidátov, keď som v televízii videl reklamu na súťaž 3 kliky. Povedal som si, že za pokus nič nedám a tak som chytil do ruky mobil. Keďže som v minulosti okrem trička nikdy nič hodnotnejšie nevyhral, tak som veľmi nedúfal,“ nechal sa počuť Michal K. z Bratislavy. 

Členom BILLA Bonusu sa môžeš stať aj ty. Najrýchlejšie sa zaregistruješ na tejto webovej adrese, ale dá sa to aj priamo v každej predajni BILLA. Kartu nebudeš musieť nosiť zo sebou, nájdeš ju totiž aj v mobilnej aplikácii pre Android a iOS.  

Domov
Zdieľať
Diskusia