Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. marca 2020, 13:18
Čas čítania 0:55
Adam Novosad

Supermarket musel vyhodiť potraviny za 30-tisíc eur, lebo na nich naschvál nakašľala zákazníčka

NEWS POTRAVINY
Uložiť Uložené

Spojené štáty americké momentálne evidujú najviac prípadov na svete, čo si jedna zákazníčka v supermarkete vyložila po svojom.

V čase krízovej situácie spôsobenej koronavírusom sa jedna Američanka rozhodla zo žartu nakašľať na niekoľko sekcií potravín v supermarkete, upozornili NBC News.

Prípad sa stal v americkom štáte Pennsylvánia, kde Joe Fasula so svojou rodinou prevádzkuje menšiu sieť supermarketov. O to viac ho mrzelo, že kvôli hlúpemu žartu spomínanej ženy musel nechať vyhodiť potraviny v hodnote okolo 30-tisíc eur, aby zbytočne neriskoval zdravie svojich zákazníkov.

Odporúčané
V Spojených štátoch hlásia najväčší počet nakazených koronavírusom na svete. USA predbehli Čínu aj Taliansko V Spojených štátoch hlásia najväčší počet nakazených koronavírusom na svete. USA predbehli Čínu aj Taliansko 27. marca 2020, 9:54

Svoj hnev opísal v príspevku na Facebooku, kde zdôraznil, že s rovnakou ženou už mala miestna komunita v minulosti niekoľko konfliktov. Supermarket pravidelne navštevuje, aby znepríjemnila život zamestnancom, a tentoraz jej zrejme kvôli pandémii koronavírusu napadlo, že schválne nakašľať na sekciu čerstvej zeleniny a ovocia, mliečnych výrobkov aj mäsa bude skvelým žartom. 

Domov
Zdieľať
Diskusia