Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. marca 2020, 17:03
Čas čítania 0:55
Daniel Mikolášik

Známa influencerka v boji proti koronavírusu vyzbierala už viac ako 3 milióny eur. Sama prispela 100-tisíc

NEWS
Uložiť Uložené

Chiara Ferragni sa s spoločne s manželom raperom zapájajú do boja s vírusom COVID-19.

Jedna z najznámejších svetových módnych blogeriek a talianska influencerka Chiara Ferragni spoločne so svojím manželom a známym raperom Fedezom vytvorili zbierku v boji proti aktuálnej svetovej kríze zapríčinenej koronavírusom. Pár sám prispel finančnou čiastkou 100 000 €

Odporúčané
Záznam: Počet Slovákov nakazených koronavírusom stúpol na 7, tvrdí dosluhujúci minister zdravotníctva Pellegrini Záznam: Počet Slovákov nakazených koronavírusom stúpol na 7, tvrdí dosluhujúci minister zdravotníctva Pellegrini 9. marca 2020, 6:22

Ako informuje portál WWD, zbierka má predovšetkým dopomôcť k vybudovaniu nových lôžok na jednotke intenzívnej starostlivosti (JIS) v milánskej nemocnici San Raffaele. Zbierku vytvorili v kooperácii s profesorom Albertom Zangrillom, ktorý je vedúci oddelenia kardiovaskulárnej a všeobecnej intenzívnej starostlivosti nemocnice v Miláne.

„Dúfame, že táto iniciatíva zvýši povedomie medzi ľuďmi žijúcimi v Taliansku o súčasnej koronavírusovej kríze, ktorá sa týka nás všetkých,“ uviedla dvojica. Zbierku môžeš podporiť aj ty, a to ľubovoľným darom od 5 €.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Chiara Ferragni ✨ (@chiaraferragni),

Do projektu podpory nemocnice sa v priebehu niekoľkých hodín, odkedy o tom Chiara informovala na svojom takmer 17-miliónovom Instagrame, zapojilo viac ako 112-tisíc ľudí a za polovicu dňa dokázali prispieť viac ako 2 milióny eur. Aktuálne sú vyzbierané už 3,4 milióny eur.

„Pokračujeme v boji, ktorý vyhráme, proti tejto mimoriadnej udalosti, v rámci ktorej je intenzívna starostlivosť jedinou možnosťou, ako vyliečiť pacientov najviac postihnutých vírusom,“ tvrdí Zangrillo. Taktiež ďakuje za angažovanosť infuencerov a dúfa, že budú príkladom pre mnohých ďalších.

Odporúčané
V Taliansku na koronavírus zomrelo za 24 hodín takmer 50 ľudí. Dokopy v krajine vírusu podľahlo 197 osôb V Taliansku na koronavírus zomrelo za 24 hodín takmer 50 ľudí. Dokopy v krajine vírusu podľahlo 197 osôb 7. marca 2020, 9:23

V Miláne už hospitalizovali viac ako 2 200 ľudí kvôli vírusu s označením COVID-19 a ďalších 400 ľudí sa nachádza na jednotke intenzívnej starostlivosti. Do boja proti koronavírusu sa finančným darom zapojili aj mnohé luxusné módne domy ako Giorgio Armani, Bulgari, Dolce & Gabbana, Versace, Louis Vuitton či Swarovski.

Domov
Zdieľať
Diskusia