Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. marca 2020, 15:44
Čas čítania 0:35
Viktor Kniš

Krajský predseda Sme rodina tvrdil, že si Andrej Kiska vraj objednal vraždu Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej

NEWS SME RODINA
Uložiť Uložené

Hnutie Sme Rodina sa verejne za slová svojho nominanta ospravedlnilo.

Ľuboš Kabát – trnavský krajský predseda hnutia Sme rodina na Facebooku v minulosti tvrdil, že Andrej Kiska je objednávateľom vraždy Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej. S touto informáciou prišiel dnes krátko popoludní moderátor rádia Expres Branislav Závodský. Povedal, že má v telefóne aj dôkaz. „Ak by to bola pravda, je to veľmi vážna vec,“ reagoval na jeho slová pravdepodobný budúci premiér Igor Matovič.

Odporúčané
10 najbizarnejších momentov odchádzajúceho Andreja Danka: Bozkával výložky a cez telefón aj Zsuzsovú, často si sám priťažil 10 najbizarnejších momentov odchádzajúceho Andreja Danka: Bozkával výložky a cez telefón aj Zsuzsovú, často si sám priťažil 4. marca 2020, 8:42

Potenciálna druhá najsilnejšia koaličná strana nepoprela pravosť výrokov, v oficiálnom stanovisku sa však ospravedlnila a dodala, že ide o osobné zlyhanie. „Aj keď ide o výrok z minulosti a nie je aktuálny považujeme to individuálne, osobné zlyhanie a súkromný názor pána Kabáta, s ktorým sa hnutie v žiadnom prípade nestotožňuje,“ píše strana Borisa Kollára strana na Facebooku. Hnutie Sme Rodina taktiež sľúbilo, že voči svojmu nominantovi vyvodí aj dôsledky. 

Domov
Zdieľať
Diskusia