Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. februára 2020, 9:06
Čas čítania 0:58
Tímea Krauszová

Dôchodkyňa „mučila“ svojich susedov: Vytrénovala si papagája, aby nahlas spieval operu, dokonca im na dvere hádzala fekálie

NEWS
Uložiť Uložené

Susedské nezhody pretrvávajú už 16 rokov, dôchodkyňa teraz dostala zákaz priblíženia sa.

Catherine Searle je 81-ročná britská dôchodkyňa, ktorá manželskému páru v susedstve už viac ako pätnásť rokov komplikuje každodenný život. „Mučí ich“ nielen operným spevom, ale aj hlučnou televíziou. Bezpečnostné kamery ju navyše zachytili aj pri ničení majetku. Podľa Independent sa k obťažovaniu priznala v decembri uprostred súdneho procesu. Súd jej napokon udelil zákaz približovať sa a podmienečne ju prepustil.

Škriekajúci vták, hlučná televízia a fekálie na dverách

Dôchodkyňa tvrdí, že sa medzisusedské vzťahy pokazili pre parkovanie na ceste. Paul a Lydia Appleton, jej susedia, zase tvrdia, že ich takto začala obťažovať krátko po tom, čo sa do domu nasťahovali v roku 2004.

Celú vec napokon museli podať na súd. Jednou z „taktík“ vynaliezavej dôchodkyne bolo nútenie jej papagája do spevu tým, že púšťala extrémne nahlas hudbu. Podľa susedov raz dokonca nechala pustený film Toy Story celých sedem hodín, zatiaľ čo ona si popíjala drink u inej susedky. Týmto v podstate znemožnila susedom normálne užívať záhradu.

Domov
Zdieľať
Diskusia