Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je sponzorovaný obsah STU
3. marca 2020, 10:24
Čas čítania 0:35
Sponzorovaný obsah

Rozhoduješ sa, kam na výšku? Ukážeme ti, ako vyzerá štúdium na technológiami nabitej Stavebnej fakulte STU

REFRESHER
Uložiť Uložené

Na STU nájdeš 20 odborov vybavených laboratóriami, 3D tlačiarňou a moderným softwarom.

Stavebná fakulta na STU v Bratislave patrí medzi najväčšie fakulty na Slovensku. Vychovala odborníkov, ktorí sa zapísali do histórie slovenského stavebníctva. Pre koho je štúdium na tejto fakulte?

Predovšetkým pre projektantov stavieb, statikov, manažérov stavieb, geodétov. Okrem štúdia však nájdeš na fakulte aj iné aktivity, akými sú odborné súťaže, šport či dobročinné akcie. 

Fakulta nerobí prijímacie skúšky a uchádzačov berie len na základe známok zo strednej školy. Ak si myslíš, že ťa napriek dobrému prospechu tvoja stredná dostatočne nepripravila na náročné vysokoškolské štúdium, ako študent môžeš využiť doučovanie matematiky či fyziky priamo na škole.

Pri výučbe na hociktorom z 20. odborov budeš využívať moderný počítačový software a laboratória s 3D tlačiarňou. Na nej si môžeš vytlačiť napríklad aj model budovy, ktorý máš v diplomovej práci a sledovať, ako sa bude správať pri simulácii v skutočnom prostredí. A čo hovoria na samotné štúdium študenti? Pozri si ich reakcie vo videu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia