Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. januára 2020, 17:15
Čas čítania 1:05
Viktor Kniš

Smiech strieda plač, keď v úspech zas máš zbraň. Momo opisuje úspechy aj pády, avizuje nový album?

HUDBA MOMO
Uložiť Uložené

Momo hosťuje vo videoklipe Renneho Danga, zároveň na Instagrame oznámil, že chce pre fanúšikov pripraviť nový projekt na rok 2020. Zatiaľ nie je isté, že pôjde o rapový album.

Momo prešiel v závere roka 2019 niekoľkými zmenami, zároveň vydal další projekt a zdá sa, že si našiel aj hudobného spoločníka, s ktorým si veľmi dobre rozumie. Reč je o Rennem Dangovi z českého vydavateľstva Blakkwood, čo súdime na základe faktu, že si najprv vymenili slohy na sólových albumoch a teraz sa ocitajú aj v spoločnom videoklipe od Viet Vana ku skladbe Smích a Pláč. O hudobnú produkciu sa v tomto prípade postaral legendárny pražský producent DJ Wich. 

Zároveň sa zo sociálnych sieti slovenského rapera dozvedáme, že nemá v pláne oddychovať ani v roku 2020. Práve naopak, už teraz má jasno v tom, že chce fanúšikom priniesť nový projekt, zatiaľ však jeho charakter na sociálnych sieťach nešpecifikoval.

Odporúčané
Momo píše knihu. Popri detektívnom thrilleri pracuje aj na albume Outsider Momo píše knihu. Popri detektívnom thrilleri pracuje aj na albume Outsider 22. júla 2019, 16:23

Vieme, že nemá problém „na počkanie“ spraviť kratšie EP aj dlhšie sólo, napriek tomu si myslíme, že v tomto prípade nemusí ísť nutne o hudbu. Momo totiž už počas minulého roka prezradil, že ho začalo baviť písanie knihy a nejde pri tom o biografiu, ako by sme mohli očakávať. Skôr sa zameral na príbeh, čo potvrdil aj pre Refresher. Počas nahrávania Out.sdr, pochopiteľne, na chvíľu vypustil, nie je však vylúčené, že bude chcieť dokončiť práve tento projekt. 

„Môžem vám povedať, že mi j*eblo a venujem sa aj písaniu knihy,“ prezradil už skôr Momo na svojom oficiálnom Instagrame. Zároveň špecifikoval, že píše detektívny thriller. „Je to pre mňa úplný vrchol umeleckej slobody, čo sa týka písaného textu, veľmi ma to baví,“ odpovedal Momo pre Refresher ešte v júli 2019. 

Pre najvernejších sledovateľov je v konečnom dôsledku dôležité, že ich obľúbený raper nestagnuje a rozvíja sa po kreatívnej stránke. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa ᎷᎧᎷᎧ (@momo_wlk),

Domov
Zdieľať
Diskusia