Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. januára 2020 o 15:28
Čas čítania 0:41
Vl Mi

Opitý Slovák vošiel bez pozvania do bytu a zjedol dvom ženám večeru. Vyviedla ho až polícia, hrozia mu dva roky za mrežami

NEWS ALKOHOL
Uložiť Uložené

Muža zo Sniny musela z bytu vyviesť až polícia.

Keď si človek vypije, občas sa nekontroluje a spraví hlúposť, ktorá ho napokon dobehne. O tom by vedel rozprávať 32-ročný muž zo Sniny. V sobotu podvečer mal posilnený alkoholom neoprávnene vojsť do jedného z bytov. 

Teraz čelí trestnému stíhaniu vo veci prečinu porušovania domovej slobody, informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová.

„V sobotu podvečer v podnapitom stave vošiel do obytného domu na Ulici partizánskej a zaklopal na dvere jedného z bytov. Dvere mu otvorila domáca pani, muž napriek jej nesúhlasu vošiel dnu,“ povedala hovorkyňa. Dve ženy, ktoré boli v byte, sa zo strachu pred mužom ukryli do kúpeľne, muž búchal na dvere a vyzýval ženy, aby mu otvorili, že sa chce s nimi porozprávať.

Odporúčané
Ruský hotel zaplavila vriaca voda po explózii potrubia. Hostia sa uvarili zaživa Ruský hotel zaplavila vriaca voda po explózii potrubia. Hostia sa uvarili zaživa 20. januára 2020 o 11:40

Ženy nereagovali na mužove výzvy a žiadali ho, aby z bytu odišiel. Nevítaný hosť však podľa polície prešiel do kuchyne, kde si sadol za stôl a zjedol večeru. Muža z bytu podľa hovorkyne vyviedla až policajná hliadka.


„Nezvanému hladnému hosťovi dožadujúcemu sa komunikácie hrozí v prípade preukázania viny trest odňatia slobody až na dva roky,“ uzavrela Ligdayová.

Domov
Zdieľať
Diskusia