Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. januára 2020, 10:00
Čas čítania 0:39
Richard Balog

Za necelých 700 000 € môžeš vlastniť najkrajší byt v historickom centre Bratislavy

Za necelých 700 000 € môžeš vlastniť najkrajší byt v historickom centre Bratislavy
Zdroj: Arvin & Benet
KULTÚRA ARVIN & BENET
Uložiť Uložené

140 metrov štvorcových obytnej plochy a Hviezdoslavovo námestie máš ako na dlani.

Realitný trh nespí a hneď v úvode roku nám servíruje nehnuteľnosť, ktorá nadchne aj tých najnáročnejších.

Po dlhšej odmlke sa vrátime do hlavného mesta, priamo na Hviezdoslavovo námestie, kde v jednej z pôvodných budov nájdeme skvost hodný cenovky 690 000 €. Možno to vyzerá, že cena je premrštená. Po vzhliadnutí galérie nižšie zmeníš názor a povieš si, že to za tie peniaze jednoducho stojí.

Odporúčané
Prázdninový raj na zemi v škandinávskom štýle z prostredia Stredočeského kraja  Prázdninový raj na zemi v škandinávskom štýle z prostredia Stredočeského kraja 3. januára 2020, 10:05

3-izbový byt rozprestierajúci sa na 140 metroch štvorcových prešiel kompletnou rekonštrukciou v podaní architektov, ktorí svoju prácu zvládli bravúrne. Interiér tak dostal novú tvár odrážajúcu potreby dynamického a moderného života. Základom sú najmä prírodné materiály v kombinácií so sofistikovanými riešeniami v rámci dispozície. Za všetky spomenieme napríklad využitie veľkosti spálne a vytvorenie šatníka. 

V ničom nezaostáva ani denná zóna spájajúca kuchynskú, jedálenskú a obývaciu časť do celku. Je to síce taká „moderná klasika“, avšak len málokedy zvládnutá tak, ako v tomto prípade. Veľkoleposť bývania v samom srdci Bratislavy dokonale podčiarkujú stropy vysoké 3,5 metra. Teraz si už pozri krásne zábery v galérii.

Viac podobných nehnuteľností nájdeš na stránke realitnej kancelárie Arvin & Benet.

Domov
Zdieľať
Diskusia