Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je PR správa spoločnosti Levity.
2. decembra 2019, 12:27
Čas čítania 0:00
Sponzorovaný obsah

Levity prinesie po Vianociach do Bratislavy duo ARTBAT z Ukrajiny. Sú držiteľmi prestížnej ceny Ibiza DJ Awards 2019

REFRESHER
Uložiť Uložené

Máme pre teba ideálny klubový tip na Štefana.

Možnosti kvalitných klubových udalostí v Bratislave sa pomaly zužujú. Kluby s históriou zatvárajú, a to, čo je vo svete bežným štandardom, je u nás zatiaľ len želaním ľudí, ktorí musia kvôli kvalitnej zábave cestovať do zahraničia. Dobrou správou je, že aj na Slovensku existujú organizátori s chuťou prinášať do našich končín atraktívne mená a zároveň im dať možnosť prezentovať svoju tvorbu na kvalitnom soundsystéme.

Srdcom každej kvalitnej tanečnej party je špičkový sound system. Práve preto organizátori zvolili Londýnsku značku FUNKTION-ONE, ktorú dlhé roky preferovali legendárne kluby ako Berghain a Space Ibiza.

Jednou z takýchto udalostí je Levity, ktorá na Slovensko pravidelne prináša DJs  a producentov z celého sveta. Na párty, ktorá sa uskutoční 26. decembra v Bratislavskom Edison Parku, sa predstaví ich doposiaľ najväčšie meno. Ide o svetový fenomén roku 2019 s názvom ARTBAT.

Levity prinesie po Vianociach do Bratislavy duo ARTBAT z Ukrajiny. Sú držiteľmi prestížnej ceny Ibiza DJ Awards 2019

Kto sú ARTBAT?

ARTBAT je Ukrajinské dídžejské a producentské duo, ktoré tvoria Artur a Batish z Kyjeva. Ich zvuk je jedinečný a nadčasový, ich skladby sa dlhodobo umiestňujú na vrchných priečkach BEATPORT TOP 100 a pasujú tak ARTBAT do pozície jedného z najpredávanejších interpretov na svete. Projekt s názvom Planeta sa stal dokonca najpredávanejším EP v histórii svetoznámeho labelu Diynamic Music. Ich nepochybne najznámejším počinom je remix skladby Return to Uz od Monolinka.

Po rokoch tvrdej práce a kvalitnej produkcie si ARTBAT našli cestu na najznámejšie svetové fóra a festivaly ako DC10 Ibiza, Awakenings, CRSSD Festival, UNTOLD či Tomorrowland. V roku 2019 vystúpili prakticky na každom zásadnom evente na svete a ak nie všetky, tak tamer všetky mali vypredané.I ch DJ set z Rio de Janeiro má na youtube kanáli Cercle viac ako 5 miliónov prehratí.

To nie je všetko

Spolu s ARTBAT-om prijal pozvanie producent a DJ z Budapešti, Peter Makto, ktorého si mohol tento rok počuť napríklad aj na Grape Festivale. Peter patrí medzi najvýraznejšie postavy maďarskej tanečnej scény a je zakladateľom vydavateľstva True Sounds.

Line-up doplnia členovia labelu LEVITY, zakladatelia a rezidenti Art Inside, Bizzare a talentovaná DJka SJ Yellow, ktorí ťa presvedčia o tom, že aj doma na Slovensku máme šikovných DJov.

Lístky su dostupné na stránke www.tootoot.fm. Prvá a druhá vlna lístkov je vypredaná, aktuálne ceny vstupeniek sú 22 eur za klasickú, resp. 35 eur za VIP. Ten zahŕňa aj vstup na balkóny s lepším výhľadom, samostatné toalety a bary.

Levity prinesie po Vianociach do Bratislavy duo ARTBAT z Ukrajiny. Sú držiteľmi prestížnej ceny Ibiza DJ Awards 2019
Domov
Zdieľať
Diskusia