Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. decembra 2019, 8:13
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Vysnená práca? Stačí spať 9 hodín denne 100 dní a dostaneš 1 200 eur

ZAUJÍMAVOSTI INDIA PRÁCA
Uložiť Uložené

Za pravidelný spánok dostaneš peniaze.

Zarábať počas spania? To by bral azda každý. Indická spoločnosť Wakefit, ktorá sa zameriava na skvalitnenie spánku a predáva matrace či postele, momentálne hľadá ľudí, ktorí by im pomohli so zbieraním dát. Od budúcich zamestnancov chcú, aby spali 9 hodín 100 dní, za čo celkom slušne zaplatia. O netradičnej ponuke píše Unilad.

Odporúčané
Odborníci na spánok podporujú myšlienku zdriemnutia si v práci. Hovoria, že to bude viesť k zvýšenej produktivite Odborníci na spánok podporujú myšlienku zdriemnutia si v práci. Hovoria, že to bude viesť k zvýšenej produktivite 25. novembra 2019, 16:47

Uchádzač nemusí odísť zo zamestnania, môžeš mať teda dve práce naraz. „Tešíme sa na prijatie tých najlepších spáčov,“ povedal Chaitanya Ramalingegowda, spoluzakladateľ a riaditeľ spoločnosti. No a prečo zháňajú ľudí „na spanie“? Ich cieľom je zdokonaliť svoje produkty a pomôcť tak ľuďom zlepšiť spánok

„Chceme priniesť revolúciu spania v Indii. Naše výrobky sú výsledkom neustálych experimentov a inovácií,“ píšu na svojom webe. Tých, ktorých zamestnajú, celkom slušne zaplatia. Za 100 dní spania pracovníci dostanú približne 1260 eur.

Vysnená práca? Stačí spať 9 hodín denne 100 dní a dostaneš 1 200 eur
Zdroj: Unsplash

Nie je to ale také jednoduché, ako by sa na prvý pohľad mohlo zdať. Ten, kto chce prácu získať, musí splniť niekoľko podmienok. Tak napríklad musí vedieť zaspať za 10 až 20 minút, je fajn, ak má uchádzač skúsenosti so zaspávaním na rôznych miestach, má rád čisté prikrývky a pyžamo a je predovšetkým disciplinovaný. Musí totiž zaznamenávať údaje o spánku.

Je toho viac, približne 20 bodov. My sme vybrali len tie, ktoré sa nám zdali najpodstatnejšie. Zrejme teda budú vyberať starostlivo, aby neprijali nejakého neschopáka. 

Domov
Zdieľať
Diskusia