Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. decembra 2019, 6:50
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Žijem svoj sen a ty si tiež šťastná, aj keď už nestojíme za sebou. Samey opisuje nešťastný rozchod, kým sneží

HUDBA HAHA CREW SAMEY
Uložiť Uložené

Člen Haha Crew vydáva ďalší videoklip, o ktorý sa opäť postaral šikovný pražský režisér Jan Strach.

Samey vydal ešte v septembri druhý sólový projekt s názvom XYZ, ktorý zožal veľký úspech, čo môžeme súdiť aj na základe aktuálneho záujmu o jeho turné naprieč Slovenskom a Českom. Nezabúda pri tom ani na natáčanie nových videoklipov a jedného sme sa dočkali aj dnes, konkrétne k suverénne najosobnejšej skladbe nielen na tomto albume, ale aj v rámci jeho kariéry všeobecne. 

Autenticky opisuje nedávny rozchod, s čím sa zároveň dokáže stotožniť veľa jeho poslucháčov. O tvorbu klipu sa postaral známy pražský režisér Jan Strach, ktorý patrí medzi najvyťaženejších vo svojom obore.

Sameya ešte čaká niekoľko zastávok turné a podľa informácií od Dalyba majú chalani z Haha Crew v pláne pracovať v budúcom roku na spoločnom projekte. Košická skupina drží spolu od prvého dňa a darí sa jej čoraz viac, a to aj vďaka pôsobeniu vo FCK THEM. 

Odporúčané
Kedy vyjde ďalší album Haha Crew? Samey a Dalyb prezrádzajú exkluzívne informácie Kedy vyjde ďalší album Haha Crew? Samey a Dalyb prezrádzajú exkluzívne informácie 30. októbra 2019, 19:27
Domov
Zdieľať
Diskusia