Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. novembra 2019, 8:18
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Fanúšikovia sa hnevajú na Ibrahimoviča, vraj zradil svoj domáci klub. Na jeho sochu dali WC dosku a neskôr monument podpálili

ŠPORT ZLATAN IBRAHIMOVIC
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Je to zrada a provokácia. Cítime sa, akoby nám zapichol nôž do chrbta a potom prišiel s mečom a odťal nám hlavy, tvrdia fanúšikovia.

Futbalový útočník Zlatan Ibrahimovič sa tento týždeň stal spoluvlastníkom švédskeho prvoligového klubu Hammarby IF. Tento kontroverzný krok sa však nepáčil niektorým občanom jeho rodného mesta Malmö a fanúšikom domáceho tímu Malmö FF, v ktorom Zlatan začal svoju športovú kariéru.

Odporúčané
Škuľavý David Beckham s tromi zubami a gigantickým zadkom. Ohavnú sochu na počesť futbalistu museli rozbiť Škuľavý David Beckham s tromi zubami a gigantickým zadkom. Ohavnú sochu na počesť futbalistu museli rozbiť 14. marca 2019, 8:30

Ako informuje portál Euronews, rozhnevaní fanúšikovia poškodili sochu s podobizňou švédskeho futbalistu pred štadiónom v jeho rodnom meste. Najprv mu na hlavu zavesili igelitovú tašku, neskôr pridali aj záchodovú misu. Napokon sochu podpálili. 

Policajti začali vyšetrovať tento vandalizmus. Fanúšikov rozhneval Ibrahimovičov vstup do majiteľskej štruktúry štokholmského klubu Hammarby IF, aj z toho dôvodu, že ide o jedného z najväčších rivalov Malmö FF.

„Hammarby je fantastický klub s vášnivými fanúšikmi a má veľký rešpekt nielen v Štokholme, ale tiež v celom Švédsku. Urobilo na mňa dojem, čo tento klub dosiahol v nedávnej dobe na ihrisku aj mimo neho,“ vyjadril sa Zlatan na adresu futbalového klubu.

„Je to zrada a provokácia. Cítime sa, akoby nám zapichol nôž do chrbta, a potom prišiel s mečom a odťal nám hlavy,” povedal o Ibrahimovičovi viceprezident oficiálneho fanklubu Malmö FF Kaveh Hosseinpour.

Domov
Zdieľať
Diskusia