Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je sponzorovaný obsah spoločnosti Eurovea.
4. decembra 2019, 9:19
Čas čítania 0:00
Sponzorovaný obsah

Aké sú neželané vianočné darčeky? Dáme ti tip, ako sa vyhneš predstieranej radosti

Aké sú neželané vianočné darčeky? Dáme ti tip, ako sa vyhneš predstieranej radosti
Zdroj: Unsplash
REFRESHER
Uložiť Uložené

Či už vyznávaš minimalistické Vianoce, alebo na daroch nešetríš, failom sa vyhneš jedine, ak výber necháš na svojich blízkych.

Tento rok mi nič nekupujte.“ Počul si už túto vetu z úst tvojich blízkych iba kvôli tomu, lebo už dostali toľko nepotrebných vecí, že nevedia, čo s nimi?

Možno sa aj ty márne snažíš presvedčiť svoje okolie, aby si nerobili starosti a nekupovali ti oblečenie mimo tvoj štýl, gýčové bytové doplnky do domácnosti, darčekový kôš plný potravín, na ktoré máš intoleranciu, alebo knihy, ktoré by si si neprečítal ani na opustenom ostrove. 

Málokto si však prizná, že aj on kúpil niečo, čím blízkeho ani trochu nepotešil. Možno aj preto, lebo vieme dobre predstierať radosť. 

Želanie, ktoré si nikdy nepočul 

Kúpil si jej knihu, ktorú si si chcel sám prečítať, a tak to aj bolo. Keď ste ju videli v kníhkupectve, nič na ňu nepovedala. Možno aj preto, lebo sa nezaujíma o tenisovú kariéru Rogera Federera.

Vianoce sú aj o neželaných prekvapeniach. Dáme ti tip, ako sa vyhneš nechceným darčekom
Vianoce sú aj o neželaných prekvapeniach. Dáme ti tip, ako sa vyhneš nechceným darčekom Zdroj: Unsplash

So žiadnou knihou, oblečením či technologickou hračkou, ktorú si tvoji blízki vyslovene neželajú nemáš tú istotu. Nie všetky praktické darčeky sú vhodné na Vianoce. Mysli na to, že nie každý sa poteší poukážke k zubárovi alebo bežným potravinám.

Ďalším problémom je potom ekologický dopad. Veľa z vecí, ktoré sú nevyužité, putujú skôr či neskôr do koša. Môžeš ich síce znovu darovať, no ani vtedy nemáš istotu, že sa veci využijú.  

„Díky Táto“

Medzi najznámejšie vianočné sklamania patrí to z filmu Pelíšky. Na Vianoce v roku 1967 dal otec Šebek svojmu synovi Michalovi parádne univerzálne vojenské topánky. Michal si však predstavoval "kozačky". „Díky Táto“, hovorí Michal s neskrývanou radosťou. 

Čo môžeš urobiť, aby tvoje vianočné dary dopadli lepšie? Dokážeš dať blízkym to, čo práve potrebujú a chcú a pritom ich prekvapiť? Dáme ti tip na darček, ktorým určite trafíš.

Každý si vyberie, čo chce

Darčekovú kartu Eurovea môžeš využiť v každom obchode a reštaurácii, ktorý v Eurovea nájdeš. Ponuka nie je vôbec malá, samozrejmosťou sú najnovšie módne trendy, kvalitné doplnky, dekorácie, hračky či elektro. Je len na tebe, koľko peňazí na kartu vložíš

Obdarovanému dáš možnosť vybrať si z množstva obchodov, ktoré nikde inde na Slovensku nenájdeš. Najnovším prírastkom je otvorenie predajne svetoznámej módnej značky COS

Darčekovú kartu si môžeš zaobstarať na informačnom pulte pri vstupe do Eurovea. Obdarovanému môžeš venovať sumu na karte vo výške od 10 do 150 eur podľa tvojho budgetu.

Aké sú neželané vianočné darčeky? Dáme ti tip, ako sa vyhneš predstieranej radosti
Zdroj: Eurovea

Karta bude platiť jeden rok od vystavenia. Nezabudni na to upozorniť blízkych, aby im náhodou darček neprepadol. Ak budú nakupovať na viackrát a nebudú si istí zostatkovou sumou, môžu si stav ľahko overiť na webe Eurovea alebo na informáciách.

Aké sú neželané vianočné darčeky? Dáme ti tip, ako sa vyhneš predstieranej radosti
Zdroj: Eurovea
Darčeková karta je iba jedným z benefitov, ktoré môžeš získať v nákupnom centre Eurovea. Za zmienku stojí balenie darčekov, ktoré môžeš využiť a odbremeniť sa od narábania s baliacim papierom (ktoré je niekedy ťažšie, ako vyzerá) a Vianočný taxík, ktorý ťa po útrate nad 80 eur zdarma odvezie s ťažkým nákupom kamkoľvek v rámci Bratislavy.
Domov
Zdieľať
Diskusia