Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. novembra 2019, 8:21
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Sima dnes nechce robiť nič, spieva v aute a tancuje vo výťahu. Počúvaj nový klip a priprav sa na album Bombím

HUDBA
Uložiť Uložené

Speváčka nezaháľa a vydáva ďalší album za veľmi krátke obdobie.

 

Sima pokračuje v nastolenom intenzívnom tempe vydávania novej tvorby a avizuje vydanie ďalšieho albumu s názvom Bombím. Pracovitá speváčka vydáva tretí projekt za tri roky a na základe prvej ukážky súdime, že si na svoje príde každý fanúšik jej tvorby. V novinke s názvom Je mi jedno opisuje jeden z tých dní, keď žena nerieši nič vo svojom okolí a užíva si samu seba. Opisuje, ako nahlas spieva v aute na červenej a ostatní sa obzerajú, tancuje vo výťahu pri ostatných ľuďoch.

O videoklip sa po režisérskej stránke postaral Tibor Mészáros, celkový tím bol však o niečo väčší a do tvorby sa po stránke efektov zapojil aj Romeo Dvořák. Samozrejme, strih si už tradične zobrala na starosti samotná speváčka, presne tak, ako v prípade minulých vizuálov. 

O hudobnú produkciu sa v tomto prípade postarala dvojica H0wdy & Gajlo a v úplnom závere máme ešte možnosť počuť aj krátku časť inej skladby, z ktorej vyplýva, že celý album nebude len výhradne o pozitívnych momentoch. Sima sa objaví aj na jednom z refrénov na Kontrafakte, takže sa ešte máme na čo tešiť. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

TRACKLIST #BOMBÍM ❌ 17.11. ❌na ktorú vec sa najviac tešíš ?

Príspevok, ktorý zdieľa SIMA (@simonahegerova),

Domov
Zdieľať
Diskusia