Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. novembra 2019, 9:10
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Bar v Dubaji ponúka pre ženy drinky zadarmo. Záleží však na tom, koľko vážia

ZAUJÍMAVOSTI DUBAJ
Uložiť Uložené

Bar sa netradičným marketingovým ťahom snažil získať pozornosť zákazníkov.

Keď biznis nejde, podnikateľ vyskúša hocičo. Je to pochopiteľné, keď už raž človek investuje do podnikania, nechce prísť o peniaze. Vtedy majiteľ podniku skúša naozaj čokoľvek, aby prilákal zákazníkov. S netradičným nápadom prišiel Fusion Club v Dubaji, píše Insider.

Dámske noci a podobné akcie zrejme nefungovali až tak dobre, a tak chceli vymyslieť niečo originálne. Začali preto ženám ponúkať drinky zadarmo na základe ich váhy. Akcia je jasná – čím viac vážite, tým viac môžete získať nápojov bezplatne.

Bar v Dubaji ponúka pre ženy drinky zadarmo. Záleží však na tom, koľko vážia
Zdroj: Fusion

Žena sa buď odváži na mieste, alebo svoju váhu napíše na lístoček a odovzdá barmanovi. „Nenútime našich hostí, aby sa vážili,“ povedal hotelový manažér štvorhviezdičkového hotela Cassells Al Barsha Anil Kumar, kde sa bar nachádza.

Odporúčané
Bella Hadid vymazala príspevok na Instagrame, keď jej ho komentovala Selena Gomez. Bývalé priateľky The Weeknda sú rivalkami roky Bella Hadid vymazala príspevok na Instagrame, keď jej ho komentovala Selena Gomez. Bývalé priateľky The Weeknda sú rivalkami roky 17. novembra 2019, 16:57

Za každý kilogram dostane žena 1 emirátsky dirham (1 dolár = 3.67 emirátsky dirham). Za peniaze, ktoré dostane, si môže následne kúpiť akýkoľvek nápoj. Nezvyčajnou ponukou sa chceli odlíšiť od ostatných barov. 

„Je dobré priberať,“ znie ich motto. Podľa Kumara akciu ľudia vnímali zo začiatku rozpačito, no bola taká úspešná, že sa ju rozhodli predĺžiť do konca roka. „Nemusíme byť neustále príliš vážni,“ vraví s tým, že ženy nikdy nekontrolovali, či zadali presnú váhu. Čo si o akcii myslíš ty?

Domov
Zdieľať
Diskusia