Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. novembra 2019, 10:53
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Aplikácia, ktorá vraždí. Horor Stiahni a zomrieš predstaví tínedžerov, ktorým mobil prezradí, kedy ich zabije

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Vyzerá to rovnako tragicky, ako to aj znie.

Niekedy nám možno vyčítaš, prečo obľubujeme artovejšie a autorskejšie horory, ktoré sa možno viac prikláňajú k thrillerom ako k hororom a je pri nich treba viac premýšľať. Vtedy by sme ti najradšej poslali trailer na horor podobný tomu dnešnému. Volá sa Countdown (Stiahni a zomrieš) a jeho premisa je veľmi jednoduchá (a zároveň bizarná). V snímke spoznáme mladých ľudí sťahujúcich si aplikáciu na mobil, ktorá im ukazuje, koľko času im ostáva do smrti. 

Neuvádza, ako, kde a prečo sa to stane, používatelia aplikácie vedia len to, kedy presne. Že nejde o žiaden žart prezrádza už trailer, v ktorom vidíme, ako jednu z postáv po uplynutí času vyhodí do vzduchu a hneď na to s ňou tá istá sila tresne o zem, čím ju zrejme zabije. Hovorí sa však, že ak smrť oklameš čo i len o sekundu, budeš zachránený.

Znie to tuctovo a trailer takisto poukazuje na nanajvýš béčkový horor so všetkým, čo k tomu patrí. Ak si však potrpíš na kvalitnejšie horory, do kín už tento štvrtok dorazí Doctor Sleep, pokračovanie Shiningu. Stiahni a zomrieš bude potom dostupné už 21. novembra. 

Domov
Zdieľať
Diskusia