Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. novembra 2019, 10:48
Čas čítania 0:00
Vl Mi

10 rokov nejedla mäso a potom si odhryzla z hamburgeru. Stala sa nakoniec mäsiarkou a založila farmu

GASTRO MÄSO
Uložiť Uložené

Prestala jesť mäso, potom sa stala mäsiarkou.

Ľudia čoraz častejšie uvažujú o tom, že svoj jedálniček upravia a ak neprestanú mäso jesť úplne, tak jeho konzumáciu obmedzia. Dôvodom je hlavne pomôcť našej planéte a zmierniť tak dopad na životné prostredie. Navyše, naše telo sa vyváženému jedálničku poteší a v konečnom dôsledku sa to odrazí na zdraví. Niečím podobným si prešla aj Tammi Jonas.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Tammi Jonas (@tammois),

Momentálne sa o nej píše po celom svete, nedávno zavesila na Instagrame fotografiu, ako „mediálna búrka“ neutícha. Dôvodom je to, že sa po 10 rokoch vegetariánstva rozhodla vrátiť k mäsu. Stačil na to jeden šťavnatý hamburger, aby sa zlomila a vrátila sa k jedálničku zahrňujúcemu mäsové výrobky. A aby toho nebolo málo, začala pracovať ako mäsiarka. Čítaš správne.

Tammi pochádza z Oregonu, z farmárskej rodiny a dnes má 49 rokov. Mäso prestala jesť, keď mala len 19. Impulzom bola kniha od austrálskeho filozofa Petera Singera Animal Liberation. Autor v nej detailne popisuje trh s mäsom a mladé dievča sa rozhodlo, že zmení stravovacie návyky. Porodila dve deti a keď čakala tretie, bola chudokrvná. Začala jesť mäso, hovädzie jej chutilo najviac, bravčové a kuracie o čosi menej.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Tammi Jonas (@tammois),

Chuť sa nevytratila ani po pôrode a nakoniec si s manželom založila farmu a mäsiarstvo. Dôvodom bolo hlavne to, že je čoraz ťažšie kúpiť si kvalitné mäso.

Odporúčané
Vegánka žalovala susedov, pretože z ich domu cítila vôňu mäsa. Ľudia na protest organizujú veľkú BBQ párty pred jej domom Vegánka žalovala susedov, pretože z ich domu cítila vôňu mäsa. Ľudia na protest organizujú veľkú BBQ párty pred jej domom 7. septembra 2019, 12:29

Na farme chovali najskôr prasatá, o ne sa totiž spoločnosti, ktoré produkujú mäsové výrobky starajú najhoršie. Postupne pribudli aj iné zvieratá vrátane kráv. Tammi to dnes nevníma tak, že sa správa neeticky. Ak podľa nej zviera prežilo dobrý život, na zabíjanie zvierat pre potravu nie je nič zlé.

Domov
Zdieľať
Diskusia