Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. októbra 2019, 8:29
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Deti Very Wisterovej na prvej fotke od únosu. Otec ich zobral do Ameriky, tvrdí, že na vine je ona

NEWS DETI ÚNOS ZMIZNUTIE
Uložiť Uložené

Synovia sa síce našli, zatiaľ stále nie je isté, čo presne a za akých okolností sa mohlo stať.

V závere uplynulého týždňa polícia zverejnila na Facebooku fotku dvoch detí, o ktorých sa neskôr zistilo, že ide o synov známej slovenskej moderátorky Very Wisterovej. Bolo spustené aj pátranie, keďže mali byť 8 a 5-roční chlapci nezvestní bez ďalších informácií od štvrtkového popoludnia.

Aktuálne sa na verejnosť dostala aj prvá fotka, kde sú chlapci so svojím otcom a stále manželom Very Jeremym Hulshom. Súd ich zatiaľ nestihol rozviesť, informujú TV Noviny

Odporúčané
Unesené deti moderátorky Very Wisterovej už môžu byť až v Chicagu Unesené deti moderátorky Very Wisterovej už môžu byť až v Chicagu 27. októbra 2019, 14:18

Podľa správ zverejnených na facebookovej stránke HAKA - Cielené pátranie po osobách, by sa mal otec s deťmi nachádzať v Chicagu. Ešte pred tým bol údajne s deťmi v Maďarsku aj Veľkej Británii. V čase, kedy boli Harlow a Theodor unesení, mal otec podľa TV Noviny vymedzený styk s deťmi, kedy s nimi mohol byť len za prítomnosti matky alebo osobou, ktorú ona zvolí.

Fotku na sociálnej sieti zverejnila reportérka Malina Saval, ktorá pridáva aj svoj vlastný príbeh, v ktorom tvrdí, že v skutočnosti uniesla deti Vera Wisterová pred niekoľkými rokmi a držala ich.

Anonymný zdroj tvrdí, že tri roky chlapci zažívali „zneužívanie ľudských práv, korupciu a zajatie na Slovensku.“ V súvislosti s dostupnými informáciami však táto teória nedáva zmysel, pretože otec súhlasil, aby herečka prišla s deťmi na Slovensko a do Izraela sa vracali opakovane. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia