Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. júla 2015, 21:32
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Deadpool nás šteklí ďalšími fotkami, no dorazí už konečne ten trailer?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Fox vydalo ďalších pár obrázkov z Deadpoola, po ktorých by už konečne mal nasledovať očakávaný trailer.

20th Century Fox si nedá pokoj a po včerajších novinkách o Gambitovi na nás dnes vytiahol až tri nové fotografie z Deadpoola! Jedna zo snímok ukazuje scénu ešte pred zjazvením Wadea Wilsona, ako zoviera v rukách Vanessu Carlysle, ktorú stvárni herečka Morena Baccarin (The Mentalist, The Flash, Spy). V ďalších záberoch už je Ryan Reynolds v známom antihrdinovom obleku a v jednom z nich dokonca s mladou mutantkou Negasonic Teenage Warhead, do roly ktorej obsadili vo filme debutujúcu Briannu Hildebrand. Reynolds sa nechal počuť, že prvý oficiálny trailer uvidíme už čoskoro, konkrétnejšie behom budúceho týždňa. Je dosť možné, že 20th Century Fox tak urobí pred premiérou Fantastic Four (7. júla 2015 pre USA), čo dáva zmysel.

Dej hovorí o členovi špeciálnej jednotky, Wadeovi Wilsonovi, ktorý po nevydarenom experimente zostáva celý zjazvený, no so schopnosťou rýchleho seba-uzdravovania, a taktiež mu kúsok švihne v hlave. Po týchto udalostiach si nasádza červenú masku a začína sa nazývať „Deadpool". Ide o obľúbenú postavičku z marveláckych komiksov, ktorá si uvedomuje, že je súčasťou komiksu a pravidelne hovorí s čitateľmi. Režíruje Tim Miller, hrajú Ryan Reynolds (Wolverine, Green Lantern, Woman in Gold), Morena Baccarin (Spy, The Flash), Ed Skrein (Game of Thrones, Northmen: A Viking Saga, najnovší Kuriér), T.J. Miller (Cloverfield, Big Hero 6), Gina Carano (Furious 6) či Brianna Hildebrand.

Deadpool nás šteklí ďalšími fotkami, no dorazí už konečne ten trailer?
Deadpool nás šteklí ďalšími fotkami, no dorazí už konečne ten trailer?
Deadpool nás šteklí ďalšími fotkami, no dorazí už konečne ten trailer?
Domov
Zdieľať
Diskusia