Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. septembra 2015, 14:49
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Režisér Brad Bird prezrádza detaily o Rodinke úžasných 2, dátume premiéry a mnohom ďalšom

FILMY A SERIÁLY PIXAR ANIMÁKY RODINKA ÚŽASNÝCH
Uložiť Uložené

Na Rodinke úžasných 2 sa už pilne pracuje. Čo nás čaká a neminie?

Server Collider vyspovedal Brada Birda, režiséra Tomorrowlandu, M:I - Ghost Protocol, no najmä Pixaroviek ako Rodinka úžasných či Ratatouille. Reč prišla na jeho animák Iron Giant, ktorý sa po mnohých rokoch znova dostáva do kín. Nakoniec sa ale aj tak interview dostalo k novinkám ohľadom Rodinky úžasných 2. Na ďalšom animáku z dielne Pixaru Bird pracuje od začiatku tohto roka, kedy začal vymýšľať príbeh. Scenár a dej celkovo sú hotové približne z 3/4, no pomáha mu veľké množstvo ľudí, ktorí sa podpísali aj pod jednotku. Bird má radšej malé tímy, aspoň dokiaľ sa nevymyslia základné, potrebné veci pre dej.

Bird stále neprezradil (to by bolo naozaj skoro), o čom vlastne sequel bude, no uvedomuje si náročnosť produkcie a silu konkurenciu. Keď vyšla jednotka, z komiksových filmov tu boli Spider-Man či X-Men, ako stálice Hollywoodu. Dnes to vidí tak, že každé dva týždne tu máme nový superhrdinský film a rozhodne sa nechce zaradiť len medzi ne. Chce aj naďalej pokračovať v tom, na čom stála príbehová línia jednotky, a teda na vzťahoch medzi postavami. Ťažko povedať, kedy sa Rodinky úžasných 2 dočkáme. Pixar má na rane ešte Good Dinosaura koncom tohto roka, čakáme aj na Finding Dory či Toy Story 4. Viac o pripravovaných Pixarovkách sa dočítaš tu.

Domov
Zdieľať
Diskusia