Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. mája 2016, 17:03
Čas čítania 0:00
Jakub Hvozdovič

Star Trek, MacGyver, Exorcista, Training Day a mnoho iných televíznych seriálov prichádzajú s prvým trailerom

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Obrovská väčšina z nich vás asi minie, ale dvom či trom by ste mohli dať šancu.

Behom posledného týždňa boli do éteru pomaly vypúšťané trailery na nové televízne seriály. Dostali sme ukážky z projektov staníc ako NBC, CW, CBS, ABC, FOX či USA. Aj keď je týchto vypustených úryvkov niečo okolo 30 (naozaj, nerobíme si srandu) mnoho z nich trpí ohromne zlou exekúciou, slabým nápadom, televíznou lacnotou a veľa inými neduhmi. Je pravda, že niekedy dokáže prekvapiť aj nečakaný a pôvodne bezzubý projekt, budeme teda nadšení, ak sa to niektorému z nich podarí. Zatiaľ sme však pre vás vyselektovali iba pár z každého súdka, ktoré dokázali zaujať obsadením, nápadom, názvom, alebo menami tvorcov. 

The Exorcist - Fox - Jeseň 2016

Prvým predstavovaným filmom je akýsi duchovný nástupca desivého a najmä legendárneho hororu z roku 1973. Tentokrát sa pozrieme na príbeh exorcizmu z pohľadu dvoch povahovo rozdielnych kňazov, snažiacich sa vyhnať démonov zo strašidelného domu. Úprimne, trailer nevyzerá vôbec strašidelne či zvrátene, takže žiaden American Horror Story sa nekoná, no tvorcovia sľubujú skôr psychologický thriller. Uvidíme, ako sa im to podarí.


MacGyver - CBS - Jeseň 2016

Na televízne obrazovky sa vráti aj jediný človek, ktorý dokáže spraviť zo šrotu bombu. MacGyver je ďalšou klasikou v novom kabáte. Náš starý známy génius sa pod záštitou vlády Spojených štátov vyberie na rôzne komplikované misie do všetkých kútov sveta so svojimi kolegami a ako vidíme, o zábavu bude mať postarané.

Training Day - CBS - Jeseň 2016

Ďalšou klasikou, ktorú si (ne)šikovné televízne ručičky berú na starosť je dráma s Denzelom Washingtonom a Ethanom Hawkem s názvom Training Day. Odohráva sa 15 rokov po udalostiach pôvodného filmu a uvidíme v ňom mladého a ctižiadostivého policajta, ktorý je pridelený k ostrieľanému a morálku ohýbajúcemu detektívovi naháňajúceho tých najhorších kriminálnikov v meste.

Star Trek - CBS - 2017

Paramout so svojimi právami na filmový Star Trek neotáľa a nechystá sa tak robiť ani CBS, čiže vlastník práv seriálových. Tvorcovia nám sľubujú nových hrdinov, novú posádku, nové svety a nových záporákov. Fanúšikovia sa pravdepodobne tešia, my ostatní zatiaľ ostaneme pri filmovej tvorbe.

Lethal Weapon - Fox - Jeseň 2016

Training Day možno, ale stavíme sa, že reboot Smrtonosnej zbrane ste dozaista nečakali. Mela Gibsona a Dannyho Glovera nahradia Clayne Crawford a Damon Wayans a spoločne sa s humorom pustia do čistenia ulíc L.A  ako za starých čias.

Making History - Fox - 2017

Prvý z trailerov, ktorý vám prinášame aj bez toho, aby to bol remake/reboot nejakého slávneho seriálu/filmu je aj podarený Making History. Ten má v radoch svojich tvorcov perfektné mená ako Phil Lord a Chris Miller (21 a 22 Jump street, nový Star Wars film s Han Solom) na stoličke výkonných producentov či Juliusa Sharpea (Family Guy) na poste scenáristu. V podstate uvidíme dvoch chlapíkov, ktorí sa skrz portál v čase dostanú do obdobia Americkej revolúcie. Jeden chce zažiť históriu, ktorú vyučuje a druhý zas chce zapadnúť do prostredia, kde ho príliš nesúdia. Čo sa môže na takejto nevinnej ceste pokaziť, však?

Son of Zorn - Fox - Jeseň 2016

Ďalší vtipne vyzerajúci projekt nesúci pečať Lorda a Miller je Son of Zorn. Ten dostáva zaujímavé vizuálne spracovanie kombinujúce animáciu so živými hercami. Zorn (Jason Sudeikis) je obávaný bojovník z ďalekého ostrova v Tichom oceáne, ktorý sa vyberie naspäť za svojou rodinou do reálneho sveta v Californii.

Designated Survivor - ABC - Jeseň 2016

Konšpiračný politický thriller nájde svoje zastúpenie v seriáli Designated Survivor na stanici ABC. Pozrieme sa v ňom na pomerne bezvýznamného člena kongresu (držiteľ Emmy a Zlatého glóbusu Kiefer Sutherland), z ktorého sa vďaka hrozivej katastrofe stane samotný prezident Spojených štátov amerických.

Shooter - USA Networks - Leto 2016

Drvivá väčšina týchto show boli remake-mi a duchovnými nástupcami, tak prečo to podobne aj neukončiť. Pamätáte si na film Shooter s Markom Wahlbergom? Ak nie, (a v podstate ak aj áno) teraz si ho môžete vychutnať v seriálovej podobe. Thriller s akčným nádychom sa bude opäť točiť okolo smrtiaceho snipera zavolaného do služby, aby ňan mohol byť našitý atentát na prezidenta.

Domov
Zdieľať
Diskusia