Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. júna 2016, 18:47
Čas čítania 0:00
Daniel Michalík

Pripojí sa Noomi Rapace k novému Alienovi alebo jej postava ostane len súčasťou Promethea?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Po dlhej dobe je o Noomi rozhodnuté. Akú spojitosť bude mať Alien: Covenant s Prometheom?

Prometheus nedopadol tak dobre, ako Ridley Scott očakával, ale aj napriek tomuto faktu sa rozhodol pokračovať vo svojom filmovom svete ďalej. Na budúci rok nám prinesie druhú kapitolu k prequelovej trilógii, Alien: Covenant, ktorej príbeh bude smerovať čoraz bližšie k originálnemu Votrelcovi z roku 1979. V nej posádka lode Covenant na ceste naprieč vesmírom objaví čosi, čo vyzerá ako nedotknutý raj. Pravdou je, že nový svet je temný a nebezpečný a jeho jediný obyvateľ je syntetický David (Michael Fassbender). Na pľaci sa objavil aj Danny McBride (This is The End), o ktorom nevieme, akú postavu stvární. Môžete ho vidieť na fotke nižšie.

Dlhú dobu nebolo zrejmé, či si svoju rolu zopakuje Noomi Rapace. V jednej chvíli sa o nej hovorilo, že sa vráti, inokedy bol jej návrat spochybnený. Dnes už vieme, že Elizabeth Shaw je súčasťou novej snímky, avšak otázkou zostáva, akú veľkú úlohu vo filme zohrá. Snáď ju uvidíme ako plnohodnotnú postavu a nebude len akousi Davidovou spomienkou. Do premiéry ostáva ešte čosi vyše roka a dúfame, že Scott natočí niečo tak kvalitné, ako bol jeho posledný Marťan.

Pripojí sa Noomi Rapace k novému Alienovi alebo jej postava ostane len súčasťou Promethea?
Zdroj: www.comingsoon.net
Domov
Zdieľať
Diskusia