Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. augusta 2016, 13:18
Čas čítania 0:00
rulezz

Opustila nás obrovská osobnosť. Juraj Slezáček prehral svoj boj s rakovinou

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

V piatok vo večerných hodinách vo veku 73 rokov podľahol obľúbený herec v Piešťanoch zákernej chorobe, s ktorou statočne bojoval od roku 2015.

Juraj Slezáček - obrovská osobnosť, bývalý riaditeľ činohry SND, pedagóg Činohernej a bábkarskej fakutly VŠMU, skvelý človek a ešte lepší herec v piatok vo večerných hodinách prehral svoj boj o život. V roku 2015 mu diagnostikovali rakovinu ústnej dutiny, s ktorou zvádzal viac ako len statočný boj, a po šesťtýždňovej rádioterapii a chemoterapii choroba dokonca na istý čas ustúpila. Zomrel v Piešťanoch, ktoré sa mu stali za posledné roky domovom.

Slovenský divák si ho môže pamätať z televíznych seriálov ako je Panelák alebo Kutyil s.r.o., kde sa tešil obrovskej priazni divákov a svojou prítomnosťou nabíjal ľudí pozitívnou energiou. Má za sebou množstvo hereckých úloh, divadelných predstavení, inscenácií a na tomto svete po sebe zanechal odkaz aj pre ďalšie generácie, na ktorý ľudia určite nezabudnú. Slovensko smúti, my sa pripájame. Česť jeho pamiatke!

Domov
Zdieľať
Diskusia