Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. septembra 2016, 12:00
Čas čítania 0:00
Daniel Michalík

Aby prežil, unesený spisovateľ sa v akčnom thrilleri musí stať vymysleným vrahom, o ktorom písal knihy

FILMY A SERIÁLY TRUE MEMOIRS OF AN INTERNATIONAL ASSASSIN
Uložiť Uložené

Muž napísal bestseller o medzinárodnom vrahovi, ktorý má byť pravdivým príbehom. Svet však za pravého vraha považuje autora.

O netflixovej akčnej komédii True Memoirs of an International Assassin sme vás ešte neinformovali. Len nedávno sa totiž objavili prvé informácie spoločne so setom obrázkov a dnes už vieme presnejšie povedať, o čom film bude. V hlavnej role uvidíme Kevina Jamesa (The King of Queens), ktorý si zahrá spisovateľa Sama Larsona. Ten napísal fikciu o vrahovi zabíjajúcom po celom svete. Vydaná je s faktom, že ide o pravdivý príbeh a samotný autor sa čoskoro zapletie do problémov, keď ho svet začne brať ako hlavnú postavu knižného príbehu. Kniha má úspech, avšak Sam je unesený a musí sa vžiť do úlohy jeho vymyslenej postavy, aby prežil. Nuž, námet rozhodne znie zaujímavo a sme zvedaví, ako to celé dopadne. Snímka je zatiaľ v štádiu post-produkcie a dočkáme sa jej už 11. novembra 2016.

Aby prežil, unesený spisovateľ sa v akčnom thrilleri musí stať vymysleným vrahom, o ktorom písal knihy
Zdroj: Netflix
Domov
Zdieľať
Diskusia