Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. decembra 2016, 16:24
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Chrisovi Evansovi straší vo veži. Pod taktovkou režiséra Zombielandu zmagorí v legendárneho Dr. Jekylla

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Nielen Universal sa snaží oživiť svoje legendárne obludy.

Už vieme, že v pripravovanom reboote The Mummy sa objaví aj neslávne známy Dr. Jekyll/Mr. Hyde, ktorého stvárni Russell Crowe. Universal však nebude jediné štúdio, ktoré túto kultovú postavu z pera Roberta Louisa Stevensona privedie k životu. Lionsgate totiž plánuje vlastný remake. Tvorcovia budú vychádzať z výborného seriálu od BBC Jekyll (2007), a na filmové plátno ho prevedie režisér Zombielandu Ruben Fleischer. Excentrického vedca si zahrá Chris Evans (Captain America: Civil War). O jeho angažovaní sa špekulovalo už skôr v tomto roku, teraz je to však oficiálne potvrdené.

Chrisovi Evansovi straší vo veži. Pod taktovkou režiséra Zombielandu zmagorí v legendárneho Dr. Jekylla
Zdroj: Warner Bros.

Pôvodný seriál sa odohrával v roku 2007, išlo teda o pokračovanie známeho príbehu. Hlavnú úlohu v ňom stvárnil James Nesbitt (trilógia Hobit). Ťažko povedať, kde tvorcovia novej verzie nadviažu a či plánujú nejakú vlastnú sériu. Ruben Fleischer síce zažiaril spomínaným Zombielandom, ale potom o ňom nebolo príliš počuť. Jeho ďalší film 30 Minutes or Less nedopadol práve najlepšie. Výraznejšie sa pripomenul až s Gangster Squad, ktorý ale tiež nijako extra nebodoval. Chris Evans ale lákadlom určite bude, dúfajme teda, že aj režisér si s touto látkou poradí.

Domov
Zdieľať
Diskusia