Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. februára 2017, 22:30
Čas čítania 0:00
Daniel Michalík

Jason Momoa trvdo trénuje na rolu Aquamana. Sľubuje podmorský svet, aký sme ešte nikdy nevideli

FILMY A SERIÁLY JASON MOMOA
Uložiť Uložené

Sólovka Aquamana sa dáva do pohybu a Jason Momoa je zo scénáru natešený ako malé dieťa.

Komiksový Aquaman sa začína natáčať už toto leto. Jeho postava bola predstavená v súboji Batmana so Supermanom a najbližšie ju na plátnach kín uvidíme 17. novembra, kedy premiéruje vysoko očakávaná tímovka Justice League. A rok na to aj v samostatnom filme režírovanom Malajzijčanom Jamesom Wanom, ktorý sa naposledy postaral o strašidelné pokračovanie duchárčiny The Conjuring figurúcej aj v našom rebíčku top hororov predošlého roka. Herec Jason Momoa sa o svojej role superhrdinu rozpovedal v rozhovore so stránkou Digital Trends.

Jason Momoa trvdo trénuje na rolu Aquamana. Sľubuje podmorský svet, aký sme ešte nikdy nevideli
Zdroj: Clay Enos/Warner Bros

„Na Aquamanovi je úžasné to, ako sa spája s jeho rodnou kultúrou a je pravý čas, aby sme sa o nej dozvedeli o čosi viac. Aj pre samotného producenta Zacka Snydera je to celé jeden veľký odvážny krok dopredu a podľa môjho názoru robí úžasnú prácu. DC mu v tom veľmi pomáha. Som šťastný s príbehom, ktorý spolu vytvorili a po prečítaní scénáru by som sa vyjadril takto. Ešte nikdy som nič podobné nevidel. V minulosti sme sa dostali do vesmíru a cestovali do neznámych prostredí, ale nikdy sme nepreskúmali podmorský svet tak poriadne, ako v tejto snímke. Takže to bude trochu odlišné od toho, čo poznáme. Dobrodružstvo, veľa vtipných momentov, množstvo rozdielnych postáv a ešte viac neprebádaných území, ktoré treba preskúmať.“ 

Odporúčané
RECENZIA: Aquaman a stratené kráľovstvo zostáva v tieni prvého dielu RECENZIA: Aquaman a stratené kráľovstvo zostáva v tieni prvého dielu 21. decembra 2023, 18:00

Momoa po prečítaní scénáru ihneď začal trénovať a na videu nižšie si môžete zhliadnuť jeho bojový tréning s palicami, aj keď je on sám často vykresľovaný ako muž s trojzubcom. Premiéry Aquamana sa dočkáme 4. októbra 2018.

Domov
Zdieľať
Diskusia