Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. marca 2017, 16:34
Čas čítania 0:00
Weldin

Po filmovom prepadáku Assassin’s Creed sa možno dočkáme aj jeho seriálového spracovania

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Vyzerá to, že tvorcovia sa stále nepoučili. Trend adaptácie počítačových hier na televízne obrazovky pomaly preniká aj do prostredia seriálov.

Minulý rok sa nám dostalo pocty vo forme dlho očakávaného filmového spracovania hernej série Assassin’s Creed. Napriek obľúbenosti hier, výbornému obsadeniu či vysokému rozpočtu však film bol finančným prepadákom. Tvorca počítačových hier Ubisoft odhalil, že namiesto filmov by radi natočili seriál z tohto prostredia.

Človek stojaci za hernou sériou Aymar Azaizia počas svojho AMA na internetovom fóre Reddit zodpovedal niekoľko otázok ohľadom budúcnosti hier, ako aj ich reprezentácie na striebornom plátne. Azaizia potvrdil, že seriál Assassin´s Creed je už v procese tvorby. Vyjadril sa následovne:

"Ľudia, je to ako film, dáme si načas, aby sme si boli istí, že môžeme dodať niečo, na čo budeme hrdí, ale pokiaľ chcete vedieť, či to už máme naplánované... ÁNO"

S najväčšou pravdepodobnosťou bude seriál natáčaný v spolupráci so spoločnosťou Netflix, čo bolo naznačované už minulý rok. Nie je však isté, či pôjde o hraný alebo animovaný  seriál. Oplatí sa mu však dať šancu, keďže rozvitý príbeh Assassin´s Creed vynikne oveľa lepšie počas desiatok dielov ako nasilu natlačený do dvojhodinového filmu.

Domov
Zdieľať
Diskusia