Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. júla 2017, 18:49
Čas čítania 0:00
Jakub Hvozdovič

Christopher Nolan a Edgar Wright sa v obsiahlom pol hodinovom rozhovore porozprávali o akčnej pecke Baby Driver a o tvorení filmu všeobecne

FILMY A SERIÁLY CHRISTOPHER NOLAN EDGAR WRIGHT
Uložiť Uložené

Skvelá záležitosť pre milovníkov týchto dvoch režisérov či všetkých cinefilov.

Už tento štvrtok dorazí do našich kín očakávaná našľapaná jazda menom Baby Driver od režiséra Edgara Wrighta (Scott Pilgrim vs. the World, Hott Fuzz, Shaun of the Dead). Náš kolega mu síce v recenzii vytkol hneď niekoľko vecí, avšak podotkol, že pokiaľ idete do kina svižný akčný automobilový film s perfektnou hudobnou a sympatickými hercami, rozhodne sa zabavíte. Zdá sa, že film si už vo svete našiel veľa fanúšikov a Wrighta rozhodne potešil jeden konkrétny. Nie je ním nik iný ako geniálny Christopher Nolan, ktorý momentálne dobýja kiná so svojím vojenským eposom Dunkirk. Dvaja priatelia sa v podcaste od Directors Guild of America rozprávali najmä o Wrightovom režírovaní či nápadoch. Pre fanúšikov oboch režisérov a filmov vo všeobecnosti je tento rozhovor povinnosťou. Presvedčil vás tento rozhovor o návšteve Baby Drivera, alebo stále váhate?

Domov
Zdieľať
Diskusia