Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. apríla 2018, 19:39
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

2. séria kriminálky Mindhunter spôsobí, že David Fincher tento rok World War Z 2 nenakrúti. Kedy padne prvá klapka?

FILMY A SERIÁLY MINDHUNTER
Uložiť Uložené

Okrem Finchera však má nahustený diár aj Brad Pitt.

Videli ste parádny seriál Mindhunter? Ak nie, mali by ste to okamžite napraviť, pretože išlo o jeden z najlepších projektov, ktoré sme mali v minulom roku možnosť vidieť.

Strhujúca kriminálka z dielne Davida Finchera sa neprekvapivo dočká druhej série, čo je však dôvod, prečo Fincher nebude mať tento rok čas na réžiu sci-fi World War Z 2 s Bradom Pittom.

2. séria kriminálky Mindhunter spôsobí, že David Fincher tento rok World War Z 2 nenakrúti. Kedy padne prvá klapka?
Zdroj: Paramount Pictures

Keď bolo oznámené, že to bude práve Fincher, kto nakrúti pokračovanie zombíckeho akčného hororu, fanúšikovia jasali.

Samotné štúdio Paramount dúfalo, že by klapka mohla padnúť v priebehu tohto roka, avšak tieto nádeje definitívne zhasli. Nielen preto, že Fincher bude mať plné ruky práce s Mindhunterom, ale plný diár hlási aj Brad Pitt.

Momentálne natáča sci-fi Ad Astra a v lete sa vrhne na Tarantinov očakávaný film Once Upon a Time in Hollywood. Navyše, v prípade World War Z 2 sa stále pracuje na scenári.

Naposledy na ňom makali Steven Knight (Locke) a Dennis Kelly (Utopia). Fincher však už dal najavo, že sa do nakrúcania nepustí, kým nebude scenár na sto percent dokončený.

Odporúčané
Sériový vrah s IQ 70 za jeden rok zavraždil 9 ľudí, vrátane 13-ročnej dcéry senátora Sériový vrah s IQ 70 za jeden rok zavraždil 9 ľudí, vrátane 13-ročnej dcéry senátora 2. septembra 2019, 12:16

Čo sa týka spomínaného Mindhuntera, druhá séria sa už pomaly rozbieha. David Fincher potvrdil, že zrežíruje prvú a poslednú epizódu. Podľa portálu The Playlist by mala druhá séria pozostávať z 8 epizód (prvá mala 10).

2. séria kriminálky Mindhunter spôsobí, že David Fincher tento rok World War Z 2 nenakrúti. Kedy padne prvá klapka?
Zdroj: Netflix

Okrem Finchera sa na režisérsku stoličku posadia aj Andrew Dominik (The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford) a Carl Franklin (Devil in a Blue Dress).

Prvá klapka by mala padnúť už koncom tohto mesiaca, samotnej premiéry druhej série sa potom zrejme dočkáme začiatkom roka 2019.

Domov
Zdieľať
Diskusia