Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. apríla 2018, 22:42
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Stranger Things 2 je najúspešnejším a najsledovanejším seriálom Netfllixu. 2. sériu videlo viac ako 25 miliónov divákov

FILMY A SERIÁLY NETFLIX STRANGER THINGS
Uložiť Uložené

Skvelý seriál bratov Dufferovcov nechal za sebou všetky ostatné projekty streamovacieho giganta.

Hoci Netflix pravdepodobne nikdy nezverejní skutočné ratingy svojich projektov, na základe analýzy dostupných informácií, ktorú spracoval portál Adweek vyplýva, že jednoznačne najobľúbenejším a najsledovanejším originálnym projektom je Stranger Things.

Podľa správy druhá séria obľúbeného sci-fi bratov Dufferovcov prilákala až 25 milión divákov, čím prekonala akýkoľvek iný film či seriál od Netflixu. Na druhom mieste sa ocitol marvelovský seriál Defenders (10 miliónov divákov) a na treťom komediálny seriál Fuller House.

Stranger Things 2 je najúspešnejším a najsledovanejším seriálom Netfllixu. 2. sériu videlo viac ako 25 miliónov divákov
Zdroj: Netflix

Seriál však nechal za sebou aj filmy, ako Bright či The Cloverfield Paradox. Hneď v prvý deň si totiž debutový diel druhej série Stranger Things pozrelo 8,9 miliónov predplatiteľov. Bright má na konte 5,4 miliónov (v prvý deň) a The Cloverfield Paradox 1 milión.

Netflix má nepochybne v ponuke viacero úspešných - najmä seriálových - projektov, ale ukazuje sa, že Stranger Things sa stávajú s prehľadom tým najobľúbenejším. Snáď to seriálu vydrží aj v ďalších sériách.

Domov
Zdieľať
Diskusia