Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
1. februára 2019, 5:00
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Svadbu Ryana Reynoldsa narušia v akčnej komédii zločinci a Seth Rogen sa zamiluje do svojej opatrovateľky Charlize Theron

Svadbu Ryana Reynoldsa narušia v akčnej komédii zločinci a Seth Rogen sa zamiluje do svojej opatrovateľky Charlize Theron
Zdroj: Lionsgate
FILMY A SERIÁLY LONG SHOT REMINISCENCE SHOTGUN WEDDING
Uložiť Uložené

V dnešných Raňajkách pre teba opäť máme množstvo potešujúcich noviniek z Hollywoodu.

Vitaj pri ďalších Raňajkách s Filmkultom. Aj tentokrát sme si pre teba pripravili najnovšie správy zo sveta filmu, ktoré sa v poslednej dobe objavili.

Režisér Johna Wicka a Deadpoola natočí komiksovku o upíroch

David Leitch, ktorý momentálne dokončuje spin-off Hobbs & Shaw, zrežíruje adaptáciu komiksu Undying Love od Tomma Cokera a Daniela Freedmana. Tento sci-fi horor sleduje bývalého vojaka Johna Sargenta, ktorý sa zamiluje do čínskej dievčiny Mei. V spoločnom živote im však bráni skutočnosť, že Mei je upír.

Jediným spôsobom, ako z nej opäť urobiť človeka, je zabiť upíra, ktorý ju premenil. Problém je ale v tom, že Mei stvoril jeden z najmocnejších upírov v histórii. Za scenárom stojí Tommy Wirkola (Hansel and Gretel: Witch Hunters). Štart natáčania je momentálne neznámy.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Image Comics

Hugh Jackman a Rebecca Ferguson v sci-fi thrilleri

Herci Hugh Jackman a Rebecca Ferguson si po snímke The Greatest Showman opäť zahrajú v spoločnom projekte. V sci-fi snímke Reminiscence sa pozrieme do blízkej budúcnosti a budeme sledovať súkromného detektíva (Jackman), ktorý sa zaoberá návratom milovaných spomienok svojim klientov.

Odporúčané
Seth Rogen sa zamiluje do prezidentskej kandidátky Charlize Theron, ktorá ho kedysi opatrovala Seth Rogen sa zamiluje do prezidentskej kandidátky Charlize Theron, ktorá ho kedysi opatrovala 15. februára 2019, 19:31

Jedna jeho klientka (Ferguson) ho však znepokojuje. Dej sa bude odohrávať v Miami, ktorého veľká časť bola kvôli globálnemu otepľovaniu ponorená pod vodu. Za scenárom aj réžiou stojí Lisa Joy (Westworld), manželka Jonathana Nolana. Natáčanie by malo začať v októbri (říjen).

Raňajky
Raňajky Zdroj: 20th Century Fox

Hračky Hot Wheels dostanú vlastný film

Spoločnosti Mattel a Warner Bros. potvrdili, že chystajú hraný celovečerák zo sveta hračiek značky Hot Wheels. Žiadne ďalšie detaily zatiaľ nepoznáme.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Mattel

Komédia so Sethom Rogenom a Charlize Theron na prvých fotkách

V snímke Long Shot, ktorá bola predtým známa pod názvom Flarsky, sa predstaví Fred Flarsky (Rogen), nezamestnaný žurnalista zničený vlastným nešťastím, ktorý sa opäť stretne so svojou láskou z detstva a zároveň bývalou opatrovateľkou (Theron). Tá sa však teraz chce stať jednou z najmocnejších žien na svete.

Režíruje Jonathan Levine (50/50), o scenár sa postaral Dan Sterling (The Interview) a zahrá si aj Alexander Skarsgård či Andy Serkis. Premiéry sa dočkáme 3. mája (květen) 2019.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Lionsgate
Raňajky
Raňajky Zdroj: Lionsgate

Ryan Reynolds v ďalšej akčnej komédii

Známy predstaviteľ Deadpoola si zahrá v snímke Shotgun Wedding. V centre príbehu sa ocitne pár, ktorého extravagantná svadba bude narušená zločincami. Muž a žena si však pri zachraňovaní svojich rodín zároveň navzájom pripomenú, prečo sa vlastne chcú brať. Réžie sa chopí Jason Moore (Pitch Perfect). Momentálne sa hľadá hlavná ženská predstaviteľka. Natáčanie je naplánované na toto leto.

Raňajky
Raňajky Zdroj: 20th Century Fox
Domov
Zdieľať
Diskusia