Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
29. októbra 2019, 14:42
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Selena Gomez musela vymazať fotografiu po nákladoch od fanúšikov. Stojí za Taylor Swift, nie Kanyem Westom

HUDBA KANYE WEST SELENA GOMEZ TAYLOR SWIFT
Uložiť Uložené

Fanúšikovia si aktuálne dokázali spojiť nespojiteľné a odniesla si to populárna speváčka. S komentármi sa dokázala rýchlo vysporiadať.

Selena Gomez to má v súčasnosti so svojimi sledovateľmi naozaj ťažké. Okamžite po vydaní novej skladby sa rozbehli konšpirácie o tom, že ju venuje Justinovi Bieberovi a následne si vyfabulovali konflikt medzi ňou a manželkou bývalého priateľa. Aktuálne posunuli fanúšikovia aj hejteri hranice konšpirácií ešte ďalej a tentokrát ich zaujala fotka popovej speváčky.

Odporúčané
Selena Gomez sa definitívne lúči s Justinom Bieberom. Ďakuje mu, že ju spravil silnejšou, videoklip natočila na iPhone 11 Pro Selena Gomez sa definitívne lúči s Justinom Bieberom. Ďakuje mu, že ju spravil silnejšou, videoklip natočila na iPhone 11 Pro 23. októbra 2019, 17:15

Na Instagram pridala príbeh, kde sa odfotila v spodnom prádle značky Skims, ktorá patrí Kim Kardashian – manželke Kanyeho Westa. Okamžite sa do Seleny Gomez obulo množstvo fanúšikov Taylor Swift, ktorí si spomenuli na dlhodobý konflikt medzi Kanyem a Taylor.

Raper ju počas kariéry zosmiešnil hneď niekoľkokrát a okrem scénky na odovzdávaní cien VMA jej poslal odkaz aj na jednej zo svojich skladieb: „I made that bitch famous.“

Používatelia sociálnej siete si myslia, že keď má Selena Gomez oblečené spodné prádlo od Kim, automaticky je na strane Kanyeho Westa. Nech sa to už zdá akokoľvek neuveriteľné, Selenu nakoniec prinútili, aby fotku vymazala a pridala selfie s Taylor Swift. V popise staršej speváčke ďakuje za všetko, čo pre ňu urobila a dáva jasne najavo, že je navždy na jej strane. 

Odporúčané
Selena Gomez odhaľuje strašidelné momenty svojho života. Bojovala s úzkosťou, depresiou a psychickými problémami Selena Gomez odhaľuje strašidelné momenty svojho života. Bojovala s úzkosťou, depresiou a psychickými problémami 29. septembra 2019, 21:40

Selena Gomez musela vymazať fotografiu po nákladoch od fanúšikov. Stojí za Taylor Swift, nie Kanyem Westom
Zdroj: selenagomez/IG
Domov
Zdieľať
Diskusia