Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. septembra 2019, 21:40
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Selena Gomez odhaľuje strašidelné momenty svojho života. Bojovala s úzkosťou, depresiou a psychickými problémami

ZAUJÍMAVOSTI SELENA GOMEZ
Uložiť Uložené

Populárna speváčka a herečka otvorene hovorí, čo prežívala v posledných rokoch.

Celosvetovo známe osobnosti si čoraz viac uvedomujú, že ich slová môžu mať dopad na množstvo ľudí a prichádzajú tak so zodpovednejšími vyhláseniami, z ktorých sa môžu poučiť aj ostatní. Selena Gomez pred pár dňami v rámci svojho príhovoru pri príležitosti odovzdávania cien známej kliniky v Bostone prezradila čosi viac o psychických problémoch, ktorými si v posledných rokoch prechádzala. 

Jej otvorenosť a ochota nahlas hovoriť o najväčších trápeniach môže pomôcť aj ostatným, pričom okrem problémov hovorí aj o riešeniach. „Myslím si, že sme lepšími ľuďmi, keď hovoríme pravdu, takže, toto je moja pravda,“ otvorila svoj emotívny prejav Selena Gomez.

Odporúčané
Billie Eilish chce, aby sa jej fanúšikovia stali vegánmi. Poukazuje na týranie zvierat pri spracovaní mäsa Billie Eilish chce, aby sa jej fanúšikovia stali vegánmi. Poukazuje na týranie zvierat pri spracovaní mäsa 15. júna 2019, 9:30

„V minulom roku  som prechádzala emocionálnym aj psychickým trápením a nebola som schopná plnohodnotne fungovať,“ popisuje speváčka a herečka svoje trápenie. „Nevedela som sa smiať a nevedela som zariadiť, aby bolo všetko v poriadku. Cítila som, ako keby ma ovládli bolesť a úzkosti, čo bol jeden z najstrašidelnejších momentov v mojom živote.“

Selena následne prezradila, že niekoľko mesiacov strávila v liečebnom centre v rukách profesionálov, ktorým verejne poďakovala za to, že dokázala pochopiť svoju diagnózu. „Neznamená to, že moja choroba navždy odišla, po roku intenzívnej práce môžem povedať, že som zdravšia a viem kontrolovať svoje emócie viac ako kedykoľvek pred tým,“ dodáva Selena.

Odporúčané
Justin Bieber sa nebude venovať hudbe. Chce byť dobrým otcom, album vydá, keď vyrieši svoje psychické problémy Justin Bieber sa nebude venovať hudbe. Chce byť dobrým otcom, album vydá, keď vyrieši svoje psychické problémy 27. marca 2019, 9:46

Samozrejme, cieľom odhalenia jej príbehu je, aby si aj ďalší ľudia uvedomili, že práve liečba a dozor profesionálov môže za relatívne krátky čas zlepšiť psychické zdravie ľudí. Úzkosti a depresie sú dlhodobo rozšíreným problémom, ktorý trápi nemalú časť populácie. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia