Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. októbra 2019, 14:26
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Slovenská Coca-cola reaguje na Gorilu: Konečne to počujete aj vy

NEWS
Uložiť Uložené

Svetovo známa firma je nepriamo nechtiac zapletená do najväčšej korupčnej kauzy Slovenska, a tak sa rozhodla reagovať na aktuálne zverejnenie údajnej nahrávky Gorila.

Včera uzrela svetlo sveta nahrávka, ktorá má byť údajne spojená s kauzou Gorila. Ide o najväčší korupčný škandál samostatného Slovenska a dnes má každý jeden obyvateľ našej krajiny možnosť počuť, ako hlasy podobné oligarchom aj politikom hovoria o rozkrádaní a čiernom financovaní strán. 

Odporúčané
„Dal by som si obyčajnú colu", „volič je ho*no“, vety z Gorily, ktoré zľudoveli, už majú zvukovú podobu. Bude niekto pykať? „Dal by som si obyčajnú colu", „volič je ho*no“, vety z Gorily, ktoré zľudoveli, už majú zvukovú podobu. Bude niekto pykať? 16. októbra 2019, 16:19

Nepriamo je do celej kauzy zapletená aj spoločnosť Coca-Cola. Predseda strany Smer totiž údajne na nahrávke hovorí šéfovi finančnej skupiny Penta Jaroslavovi Haščákovi: „Dal by som si obyčajnú colu,“ čím myslí práve túto značku. Médiá ho viackrát odfotili pri tom, ako populárnu Coca-Colu pije a sám sa netají tým, že ju preferuje pred kávou, keďže obsahuje kofeín. 

Práve kvôli tomu sa teraz na slovenskej mutácii oficiálneho facebookového profilu spoločnosti objavuje príspevok, ktorý vtipne reaguje na údajnú nahrávku Gorily. „Konečne to počujete aj vy,“ píše sa v sprievode grafiky, ktorá znázorňuje ekvalizér nahrávky v tvare fľaše.

Spoločnosť pravdepodobne naráža na fakt, že dlhé roky politici argumentovali, že kauza Gorila je vymyslená a neexistuje žiadny záznam z konšpiračného bytu na Vazovovej, ktorý by ju potvrdzoval. Nahrávka mala byť nájdená v závere roka 2018 počas domovej prehliadky Mariana Kočnera obvineného z vraždy novinára a daňových podvodov. 

 

Anketa:
Páči sa ti tento krok spoločnosti Coca-Cola?
Áno
Nie
Áno
93 %
747 Hlasov
Nie
7 %
56 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia