Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolupráci so spoločnosťou adidas.
8. októbra 2019, 14:56
Čas čítania 0:00
Sponzorovaný obsah

Prišli známe osobnosti na predstavenie jedinečného priestoru adidas Runbase cvičiť alebo si užívať párty?

MÓDA ADIDAS
Uložiť Uložené

V našej reportáži sa dozvieš, čo je nový priestor adidas Runbase, ktorý vyrástol v centre Prahy ako mekka športu.

Počas uplynulého víkendu sme si nemohli nechať ujsť jedinečnú otváraciu párty unikátneho priestoru adidas RUNBASE, ktorý sa nachádza v pražskom Karlíne. Na bežeckej mape Európy sa tak nachádza nové dôležité miesto – mekka športu, ktorá je zároveň aj útočiskom pre všetkých zástancov silových tréningov a rovnako môžeš absolvovať a hodiny jógy, workshopy a početné komunitné akcie.

Všetko sme si na vlastnej koži vyskúšali aj my a zároveň sme mali možnosť vyspovedať zopár návštevníkov, medzi ktorými nechýbali ani Jirka Král s priateľkou Kao. Tí nám prezradili, či si viac užívajú aktívny relax alebo ležanie pri mori a dokonca sa aj oni sami o sebe dozvedeli informácie, ktoré do teraz nevedeli.  

Priestor adidas RUNBASE nebude len o náročnej fyzickej záťaži, je postavený na 5 základných pilieroch – pohyb, myseľ, regenerácia, výživa a doplnky, resp. oblečenie. Jedinou podmienkou na to, aby si sa mohol dostať do RUNBASE Prague, je členstvo v adidas Runners Prague a registrácia na tréningy cez bezplatnú aplikáciu adidas Running.

Vítaný je každý – profesionáli aj začiatočníci, unavení aj plní energie. Viac informácií a rozpis tréningov nájdeš v skupine adidas Runners Prague na Facebooku. 

Odporúčané
adidas otvoril v Prahe vo veľkom štýle mekku pohybu adidas otvoril v Prahe vo veľkom štýle mekku pohybu 7. októbra 2019, 21:27
Domov
Zdieľať
Diskusia