Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. októbra 2019, 13:24
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Dve pivá predal za 664 €. Podvodníka už chytila polícia

ZAUJÍMAVOSTI PIVO PODVOD
Uložiť Uložené

Muži si svoju chybu uvedomili, až keď im prišla správa z banky.

Platenie kartou sa dokáže človeku vypomstiť. Nepozorní môžeme byť najmä pri bezkontaktných platbách, ale opatrnosť nesmie chýbať ani v prípade, keď už zadávame pin kód. O svoje peniaze týmto spôsobom prišla dvojica fanúšikov na Hard Rock Stadium v Miami, ktorým za dve pivá z účtu strhlo neuveriteľných 664 €.

Podľa Fox News však za ne mali zaplatiť iba 17 €. Kvôli zlatému moku teda fanúšikovia na štadióne platili zhruba o 40-krát viac. 33-ročného podvodníka Nathana Colliera, ktorý im predal pivá za abnormálnu sumu, už stihla polícia v Miami zatknúť a obviniť z krádeže.

Odporúčané
Ukradli 173 miliónov slovenských korún. Po ich krku išla aj mafia Ukradli 173 miliónov slovenských korún. Po ich krku išla aj mafia 13. februára 2019, 17:27

Muži zákona sa k podvodníkovi dopátrali veľmi ľahko. Okradnutým zákazníkom totiž na telefón prišla informácia o stiahnutí peňazí z účtu, kde im vypísalo meno predávajúceho.

Podľa informácií Miami Herald zatknutý muž nepracoval pre miestny štadión. Jeho zamestnávateľom bola spoločnosť najímajúca takzvaných „chodiacich predajcov“, ktorí pri športových udalostiach či koncertoch roznášajú jedlo a pitie. Spoluprácu s daným mužom však po tomto incidente zrejme veľmi rýchlo ukončia.

Domov
Zdieľať
Diskusia