Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. septembra 2019, 16:53
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Neymar opäť zachránil 3 body pre PSG, fanúšikovia ho ale stále nenávidia. Za Paríž dám aj život, tvrdí zrazu

ŠPORT PSG
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Kto sa má v brazílskom futbalistovi vyznať?

Ruku na srdce, kto ešte stále verí slovám hviezdneho brazílskeho útočníka Neymara, mal by sa rýchlo spamätať. Ešte nedávno totiž plánoval odísť do Španielska, šuškalo sa hlavne o dvoch kluboch, a to FC Barcelona a Real Madrid. Nikam však neprestúpil a bolo otázne, či vôbec bude túto sezónu niekde hrať. Nakoniec však nastupuje za PSG a fanúšikovia ho nenávidia.

Keď má loptu, pískajú. Keď zahráva rohový kop, lietajú na neho rôzne predmety. Ochrankári ho musia chrániť vlastným telom, no ak by sme si mohli tipnúť, určite to nerobia pre to, že ho zbožňujú. Aj napriek tomu, že má nevyspytateľnú povahu, je to stále špičkový futbalista. Dokázal to aj v sobotnom zápase PSG proti Bordeaux. Strelil víťazný gól a parížsky klub si odniesol tri body.

Neymar opäť zachránil 3 body pre PSG, fanúšikovia ho ale stále nenávidia. Za Paríš dám aj život, tvrdí zrazu
Neymar opäť zachránil 3 body pre PSG, fanúšikovia ho ale stále nenávidia. Za Paríš dám aj život, tvrdí zrazu Zdroj: TASR/AP/Bob Edme

Nie je to prvýkrát v tejto sezóne, čo sa mu podarilo získať tri body pre klub. Rozhodol aj v polovici septembra proti Štrasburgu, gól strelil v nadstavenom čase ukážkovými nožničkami. Priazeň skalných Parížanov si však získa len ťažko po provokáciách, ktorých v minulosti nebolo málo. 

Odporúčané
Neymar robí, čo môže, aby nemusel hrať za PSG. Zaplatí 20 miliónov dolárov, ak sa bude môcť vrátiť do FC Barcelona Neymar robí, čo môže, aby nemusel hrať za PSG. Zaplatí 20 miliónov dolárov, ak sa bude môcť vrátiť do FC Barcelona 1. septembra 2019, 14:00

Smutné však je, že sa Brazílčan teraz tvárí, že miluje parížsky klub. Vyjadril sa, že je šťastný, že môže pomôcť PSG a ešte radšej by bol, ak by za ním stáli fanúšikovia. „Je to ako s priateľkou. V jeden moment si ten zlý, no s objatiami a láskou je to lepšie,“ cituje útočníka web France24. „Chcem dať svoj život PSG. Je to môj tím, moje góly pomáhajú klubu,“ povedal. 

Domov
Zdieľať
Diskusia