Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. augusta 2019, 1:33
Čas čítania 1:22
Oskar Almássy

Tretia séria Mindhuntera by mala zmeniť prostredie a predstaviť ďalších slávnych vrahov. V pláne je 5 sérií

Tretia séria Mindhuntera by mala zmeniť prostredie a predstaviť ďalších slávnych vrahov. V pláne je 5 sérií
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Máme tu ďalšiu dávku správ zo sveta filmu aj seriálu.

Aj dnes sa hlásime s našou pravidelnou rubrikou Raňajky s Filmkultom, ktorá ťa znova oboznámi s tými najzaujímavejšími novinkami zo sveta filmu a seriálu.

Sci-fi Ghost Draft s Chrisom Prattom víta ďalšie herecké posily

V pripravovanom sci-fi thrilleri Ghost Draft od štúdia Paramount si zahrajú aj Betty Gilpin (GLOW, Stuber) a J. K. Simmons (Spider-Man, Whiplash), ktorí sa tak pridajú k už potvrdenému Chrisovi Prattovi a Yvonne Strahovski. Príbeh snímky nás zavedie do budúcnosti, kedy ľudstvo prehralo vojnu s mimozemšťanmi. O réžiu sa postará Chris McKay (The Lego Batman Movie) a natáčanie by malo začať už v septembri (září).

Raňajky
Raňajky Zdroj: Netflix/Sony Pictures

Dokument o spevákovi Bruceovi Springsteenovi dostáva nový trailer

Štúdio Warner Bros. zverejnilo oficiálny trailer pre dokument Western Stars, ktorý bude obsahovať živé vystúpenia legendárneho speváka Brucea Springsteena. Konkrétne pôjde o skladby z albumu Western Stars. Projekt si svoju premiéru odbije budúci mesiac na filmovom festivale v Toronte. Kedy sa ale dostane aj do ďalších kín, to zatiaľ nevieme.

3. séria The Marvelous Mrs. Maisel dorazila s prvou ukážkou

Svetlo sveta uzreli aj zábery z 3. série The Marvelous Mrs. Maisel. Tá bude pozostávať z 8 epizód a Midge so Susie v nej zistia, že život na turné je síce očarujúci, ale aj skromný. Dostanú teda lekciu o šoubiznise, na ktorú nikdy nezabudnú. Z hercov sa vráti napríklad Rachel Brosnahan, Tony Shalhoub, Alex Borstein či Marin Hinkle a premiéra na Amazon Prime Video je naplánovaná na 6. decembra (prosinec) 2019.

Mindhunter ešte rozhodne má čo ponúknuť

Herec Holt McCallany, ktorý hrá v seriáli Mindhunter postavu Billa Tencha, prezradil, že ak projekt dostane aj tretiu sériu (čo určite dostane), pokojne môže opäť prekonať očakávania. McCallany dodal, že štáb by sa mal z Pittsburghu presunúť do nových lokácií a chcel by, aby seriál predstavil ďalších sériových vrahov.

Bývalý agent FBI John Douglas, z ktorého knihy Mindhunter vychádza, dávnejšie uviedol, že by sa tvorcovia mohli pustiť napríklad do prípadu Roberta Hansona z Aljašky či Teda Bundyho. Douglas sa ale teší aj na vraha s prezývkou BTK, ktorého prípad by mal pokračovať v 3. sérii. V pláne je zatiaľ 5.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Netflix
Domov
Zdieľať
Diskusia