Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. augusta 2019, 19:00
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Známy milionár vo videu fackuje polonahé modelky po zadkoch. Internet je pobúrený, vraj nemá úctu k ženám

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Taliansky milionár si pekne zavaril.

Notoricky známy internetový lámač ženských sŕdc a taliansky milionár Gianluca Vacchi, ktorému sa vďaka veľkému majetku, krásnym ženám a tanečným videám na jachte podarilo získať na Instagrame už viac ako 13 miliónov sledovateľov po novom čelí kritike.

Podľa niektorých followerov je totiž jeho posledné video už naozaj cez čiaru. V ňom sa milovník luxusu a krásnych žien nachádza na jednej z jeho jácht, kde, ako je už uňho zvykom, opäť tancuje. 52-ročný milionár však v rámci svojej choreografie začal fackovať po zadkoch známe modelky, ktoré boli v plavkách prehnuté cez palubu.

To okamžite pobúrilo tisícky ľudí na sociálnej sieti, ktorí Gianlucu kritizujú najmä za to, že si údajne vôbec neváži ženské telo, nemá úctu k nežnému pohlaviu či je sexistický a násilný. Podľa niektorých má dokonca milionár trpieť mizogýniou, a teda chorobným odporom voči ženám.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi),

„Hovoríš o rešpektovaní života, ale ty sám si nevážiš ženy a tie si potom nevážia samé seba,“ reagovala jedna z pobúrených sledovateliek. „Tvoje peniaze ti nemôžu kúpiť úctu, morálnosť a vzdelanie, o ktorých nemáš ani potuchy. Radosť zo života, v ktorom si nevážiš ženy, je jednoducho nechutná,“ dopĺňa iný komentujúci.

„To, že dáš na jednu kopu krásne dievčatá vedľa seba a fackuješ ich, ako keby to boli zvieratá, vôbec nie je sexi, ale odporné. Tie ženy si to teraz možno neuvedomujú, ale určite nebudú dvakrát nadšené, keď to v budúcnosti spätne uvidia a budú mať svoje vlastné dcéry a rodinu,“ tvrdí ďalší z komentujúcich.

Klip má na Instagrame už takmer 5 miliónov zhliadnutí a takmer 24-tisíc komentárov, z ktorého sú tisícky čisto len znechutené a znepokojené reakcie na degradovanie ženskosti. Našli sa však aj takí, čo Gianlucu podporujú v jeho každodenných radovánkach. Čo si o celom videu a samotnej kauze myslíš ty?

Domov
Zdieľať
Diskusia