Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
11. augusta 2019, 18:04
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Láska, jedlo, najväčší český festival a utopená kamera za 150-tisíc korún? Sleduj druhý vlog z Refresher Leta

REFRESHER REFRESHER LETO
Uložiť Uložené

Česko je krásna krajina a nachádza sa v nej množstvo krásnych miest, vďaka ktorým si môžeš užiť ideálnu dovolenku aj doma.

 

V prvom vlogu z českého Refresher Leta sme zisťovali, či je Brno lepšie ako Praha, pokiaľ ide o možnosti zábavy, spoločenského vyžitia, aktivít a jedlo. V tom ďalšom sme sa presunuli na Moravu, zároveň sme navštívili aj festival Beats For Love, ktorý je najväčšou akciou svojho druhu pod holým nebom v Česku. 

Našim cieľom bolo dokázať, že ak sa chce, tak si každý z nás dokáže užiť letnú dovolenku bez toho, aby bolo nutné odchádzať za hranice. Chce to len trochu ochoty a odvahy, plánovania a, samozrejme, správnu cestovateľskú spoločnosť, s ktorou sa dokážeš za každých okolností zabaviť. 

Budeme radi, ak nám dáš do komentárov vedieť, kde sa ti páčilo z nami navštívených miest najviac a kam by sme sa určite mali pozrieť budúci rok v rámci projektu Refresher Leto.

Odporúčané
Je Brno lepšie ako Praha? Je Brno lepšie ako Praha? 4. augusta 2019, 16:50
Domov
Zdieľať
Diskusia